Gervuogių gaiva
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas | gervuogės |
300 mililitrų | vanduo |
250 mililitrų | auksaspalvio sirupo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Užvirkite vandenį ir sudėkite uogas. Uždėkite dangtį ir virkite apie 10 minučių.
2.
Uogas sutrinkite į prikaistuvio kraštus. Nukoškite ir supilkite auksaspalvį sirupą.
3.
Užvirkite. Virkite dar kelias minutes.
4.
Išpilstykite į švarius butelius. Laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Beržų sula
- Arvydo geriamos sveikatingumo salotos
- Arbūzinis gėrimas
- Svarainių sirupas
- Kakava
- Spanguolių gėrimas
- Pieno ir graikinių riešutų gėrimas
- Baltarusiškas medus
- Šaltalankio sultys
- Vaistai nuo peršalimo
- Obuolių sulčių gėrimas su medumi
- Mėtų limonadas
- Grybų sultys
- Citrinų gėrimas
- Citrinų–pieno gėrimas
- Kokosų gėrimas
- Karštas šokoladas
- Mėtinis limonadas
- Braškių limonadas
- Braškių gaiva
Gervuogių gaiva
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Gervuogės,
1 kilogramas -
Vanduo,
300 mililitrų -
Auksaspalvis sirupas,
250 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirkite vandenį ir sudėkite uogas. Uždėkite dangtį ir virkite apie 10 minučių.
Uogas sutrinkite į prikaistuvio kraštus. Nukoškite ir supilkite auksaspalvį sirupą.
Užvirkite. Virkite dar kelias minutes.
Išpilstykite į švarius butelius. Laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...