Puode maišant stipriai įkaitinkite visus prieskonius. Supilkite vandenį ir puodą nukelkite nuo kaitros, palikite keletui minučių atvėsti. Į vandens bei prieskonių mišinį supilkite vyną bei cukrų, viską po truputi kaitinkite, kol cukrus ištirps, o vynas pasidarys karštas. Neužvirkite. Pilkite į termosą, apsirenkite šiltai ir eikite į lauką su mylimuoju stebėti žvaigždžių. Skanaus!
Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursai
Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482
Geriausias “GLUHWEIN” receptas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | cinamonas |
šiek tiek | apelsinų (žievelė) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
750 mililitrų | raudonas vynas („Gluhwein“) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
100 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | muskatas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Geriausias “GLUHWEIN” receptas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cinamonas,
1 vienetas - Apelsinai, žievelė
- Juodieji pipirai
-
Raudonas vynas, „Gluhwein“,
750 mililitrų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
100 mililitrų - Muskatas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puode maišant stipriai įkaitinkite visus prieskonius. Supilkite vandenį ir puodą nukelkite nuo kaitros, palikite keletui minučių atvėsti. Į vandens bei prieskonių mišinį supilkite vyną bei cukrų, viską po truputi kaitinkite, kol cukrus ištirps, o vynas pasidarys karštas. Neužvirkite. Pilkite į termosą, apsirenkite šiltai ir eikite į lauką su mylimuoju stebėti žvaigždžių. Skanaus!
Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursai
Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...