Gerdos obuolių pyragas
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
100 gramų sviestas
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
200 gramų grietinė
1 arbatinis šaukštelis druska
8 vienetai obuoliai
250 gramų kvietiniai miltai
2 stiklinės cukrus
2 vienetai kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tai labai lengavai pagaminamas pyragas.TIems kurie mėgsta skaniai ir greitai!

1. Ištirpinkite sviestą ir dar kol šiltas maišykite su cukrumi, kepimo milteliais, druska.
2. Įmuškite į masę 2 kiaušinius.
3. Pilkite miltus ir grietinę.
4. Viską gerai išmaišykite arba geriausiai išplatikte plaktuvu.
5. Leiskite tešlai pakilti.
6. Pilkite tešlą sluoksniais t.y. tešla+obuoliukai+tešla+obuoliukai ir tada vėl tešla ir viršutinis papuošimas.
7. Nepamirškite kepant patepti viršaus baltymu kiaušinio!!
8. 200 laipsnių temperatūroje įšaukite piragą. Folijoje arba kepimo plevelėje.
9. Kepkite apie 30min.
10. Galite pabarstyti cinamonu arba cukraus pudra.

Populiariausi receptai šią savaitę

Gerdos obuolių pyragas

Komentarai: 83
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Tai labai lengavai pagaminamas pyragas.TIems kurie mėgsta skaniai ir greitai!

1. Ištirpinkite sviestą ir dar kol šiltas maišykite su cukrumi, kepimo milteliais, druska.
2. Įmuškite į masę 2 kiaušinius.
3. Pilkite miltus ir grietinę.
4. Viską gerai išmaišykite arba geriausiai išplatikte plaktuvu.
5. Leiskite tešlai pakilti.
6. Pilkite tešlą sluoksniais t.y. tešla+obuoliukai+tešla+obuoliukai ir tada vėl tešla ir viršutinis papuošimas.
7. Nepamirškite kepant patepti viršaus baltymu kiaušinio!!
8. 200 laipsnių temperatūroje įšaukite piragą. Folijoje arba kepimo plevelėje.
9. Kepkite apie 30min.
10. Galite pabarstyti cinamonu arba cukraus pudra.

Reklama:

Komentarai (83)


  • Danguole 2016-11-23 15:22

    Super isejo pyragas,viskas gerai iskilo,vyrui labai patiko.:)Aisku tiek cukraus nedejau :)O tam kam nepatinka nekomentuokit visai jeigu nemokat recepto pagal save daryti.:)


  • tiesa 2016-08-13 15:00

    Issikepiau ir paragavau. Super labai skanus


  • JONAS 2014-08-22 17:33

    LABAI SKANU


  • ji 2014-07-10 23:18

    Skanesnio pyrago net nesu valgiusi....kritikuoja matyt, kas su virtuve ir konditerija neturi nieko bendro...Puikus receptas - viskas tiesiog tobula!!!!


  • as 2013-10-04 11:14

    nu vejai dvi stiklines cukraus ir arbatinis sauklstelis druskos.....


  • yyy 2013-10-03 22:18

    prajuokino sis receptukas :) kas gali cia pakilt pasakykit,na pagal si recepta tikrai nekepciau ,nes kvepia nesamone


  • (anonimas) 2013-04-28 20:59

    Labai skanu:) :super:


  • (anonimas) 2011-07-25 09:03

    :super: labai labai skanus pyragas


  • (anonimas) 2011-05-25 19:54

    sveiki nesuprantu kam reikia laukti kol pyragas pakils gi jokiu mieliu ten nera?


  • Raminta 2011-04-30 14:52

    Labai labai skanu buvo, niam niam... :super: Butinai dar issikepsiu, patariu ir kitiem ;-)


Daugiau receptų