
Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas | svogūnai (raudonieji) |
1 vienetas | cikorija |
200 gramų | moliūgai |
100 gramų | cukinija |
30 gramų | riešutai (pinijų ) |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | agavų sirupo |
2 valgomieji šaukštai | vyno actas |
0.25 vieneto | pankolis |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | mairūnas |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | mėta (šakelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Iš smoliūgo išimame sėklas, moliūgą nulupame.
2.
Moliūgą pjaustome skiltelėmis, svogūną per pusę, česnako skilteles nulupame, cukiniją ir pankolį pjaustome juostomis, žiedinį kopūstą supjaustome į kelias dalis.
3.
Viską sudedame į indą, pilame aliejaus.
4.
Kepame grilyje, iš abiejų pusių.
5.
Iškepusias daržoves sudedame į indą, pagardiname alyvuogių aliejumi, druska, pipirais, mairūnų, raudono vyno actu. Išmaišome.
6.
Užpilame agavos sirupo, papuošiame mėtomis.
7.
Sausoje keptuvėje apkepiname riešutus. Juos beriame ant daržovių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos salotos
-
Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
-
Silkė su majonezu ir porais
-
Grūdėtos varškės salotos
-
Mišrainė "Meilė"
-
Bulvinė mišrainė
-
Vištienos ir daržovių mišrainė
-
Jautienos salotos
-
Suomiškos salotos
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
-
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
-
Šviežių burokėlių salotos
-
Burokėlių salotos su porais
-
Šparaginių pupelių salotos
-
Čekiškos salotos
-
Tuno salotos su sūriu, morkomis ir majonezu
-
Kiaušinių mišrainė
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Mišrainė su kiaušiniais
-
Grybų salotos su bulvėmis
Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Svogūnai, raudonieji,
1 vienetas -
Cikorija,
1 vienetas -
Moliūgai,
200 gramų -
Cukinija,
100 gramų -
Riešutai, pinijų ,
30 gramų -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Agavos sirupas,
1 valgomasis šaukštas -
Vyno actas,
2 valgomieji šaukštai -
Pankolis,
1/4 vieneto -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Mairūnas,
1 žiupsnelis -
Česnakas,
2 skiltelės -
Mėta, šakelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lina
Gaminimo eiga:
Iš smoliūgo išimame sėklas, moliūgą nulupame.
Moliūgą pjaustome skiltelėmis, svogūną per pusę, česnako skilteles nulupame, cukiniją ir pankolį pjaustome juostomis, žiedinį kopūstą supjaustome į kelias dalis.
Viską sudedame į indą, pilame aliejaus.
Kepame grilyje, iš abiejų pusių.
Iškepusias daržoves sudedame į indą, pagardiname alyvuogių aliejumi, druska, pipirais, mairūnų, raudono vyno actu. Išmaišome.
Užpilame agavos sirupo, papuošiame mėtomis.
Sausoje keptuvėje apkepiname riešutus. Juos beriame ant daržovių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Simona
2016-07-20 10:12
Draugams patiko
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...