
Gėlytės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | dešrelės (pieniškos) |
šiek tiek | bulvių (košė, grūsta) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | žalumynų (papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Perpjaukite pieniškas dešreles per visą ilgį pusiau ir iš vienos pusės, skersa,i įpjaukite (per visą dešrelės ilgį).Plonu pagaliuku suimkite abi dešrelės puses( gaunasi gėlytės lapeliai). Tada dėkite į įkaitintus riebalus ir dešreles pakepkite 2-3 min. Dėkite į lėkštę, į vidurį gėlytės konditeriniu švirkštu įspauskite košę ir iš turimų žalumynų padarykite gėlyčių kotelius bei lapelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Krevetės
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Omletas su špinatais
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Kepta duona su padažu
-
Karališki pusryčiai
-
Pievagrybių garnyras
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
Gėlytės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Dešrelės, pieniškos
- Bulvės, košė, grūsta
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Žalumynai, papuošimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perpjaukite pieniškas dešreles per visą ilgį pusiau ir iš vienos pusės, skersa,i įpjaukite (per visą dešrelės ilgį).Plonu pagaliuku suimkite abi dešrelės puses( gaunasi gėlytės lapeliai). Tada dėkite į įkaitintus riebalus ir dešreles pakepkite 2-3 min. Dėkite į lėkštę, į vidurį gėlytės konditeriniu švirkštu įspauskite košę ir iš turimų žalumynų padarykite gėlyčių kotelius bei lapelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...