Gėlytė su pagardinimu
AUTORIUS:
Vija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 riekės dešra
4 lapai sluoksniuotos tešlos
1 sauja sūris
Aptepimui:
1 vienetas kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Tešla atšildoma, šiek tiek pakočiojama ir padalinama į du keturkampiukus arba stačiakampius. Šiek tiek įpjauti per viduriuką – nuo viršaus į apačią ir iš kampų.
2.
Dešros gabaliukus supjaustyti arba suplėšyti į kelias dalis.
3.
Sudėti ant tešlos viduriuko, apibarstyti sūriu.
4.
Susukti gėlytę – pirmiausia apsukti įdarą ta dalimi, kuri neįpjauta, tada – kitais dviem trikampiukais. Svarbiausia galiukus užspausti, kad gėlytė neišsileistų.
5.
Kiaušinį išplakti ir šiuo plakiniu aptepti gėlytes.
6.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol apskrus. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Gėlytė su pagardinimu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Aptepimui:
Gaminimo eiga:
  1. Tešla atšildoma, šiek tiek pakočiojama ir padalinama į du keturkampiukus arba stačiakampius. Šiek tiek įpjauti per viduriuką – nuo viršaus į apačią ir iš kampų.

  2. Dešros gabaliukus supjaustyti arba suplėšyti į kelias dalis.

  3. Sudėti ant tešlos viduriuko, apibarstyti sūriu.

  4. Susukti gėlytę – pirmiausia apsukti įdarą ta dalimi, kuri neįpjauta, tada – kitais dviem trikampiukais. Svarbiausia galiukus užspausti, kad gėlytė neišsileistų.

  5. Kiaušinį išplakti ir šiuo plakiniu aptepti gėlytes.

  6. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol apskrus. Skanaus.

Receptą atsiuntė Vija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų