Gelteklių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
300 gramų | gelteklės (šaknys) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Gelteklės apvirinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje, vėliau nuskutamos, supjaustomos gabaliukais ir dedamos į verdantį sultinį. Miltai pakepinami svieste su trupučiu sultinio ir supilami į baigiamą virti sriubą. Pagardinama petražolių lapeliais, grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tiršta pievagrybių sriuba
- Žuvienė daržovių sultinyje
- Linos sriuba
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Pieniška sriuba su riešutais ir duona
- Bulvių ir špinatų sriuba
- Plūdenos sriuba
- Makaronų sriuba su daržovėmis
- Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
- Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
- Sriuba su makaronais
- Soti žuvienė
- Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
- Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
- Dilgėlių sriuba su vištiena
- Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
- Žirnių sriuba
- Pievagrybių sriuba studentiškai
- Kazlėkų sriuba su jautiena
- Žalumynų ir sūrio sriuba
Gelteklių sriuba
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Gelteklės, šaknys,
300 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės apvirinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje, vėliau nuskutamos, supjaustomos gabaliukais ir dedamos į verdantį sultinį. Miltai pakepinami svieste su trupučiu sultinio ir supilami į baigiamą virti sriubą. Pagardinama petražolių lapeliais, grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
(anonimas)
2010-09-07 13:11
:jee:
%-)
geri pusryciai :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...