Gazpacho
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų
1 vienetas paprika (raudona)
1 vienetas svogūnai (raudonas)
1 litras pomidorų sultys
šiek tiek druska
šiek tiek baltieji pipirai (malti)
šiek tiek acto (balzaminis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Agurką nuskusti, perpjovus per pusę išvalyti sėklas, supjaustyti į gabalus. Papriką išvalyti nuo sėklų, irgi supjaustyti. Svogūną nulupti ir supjaustyti. Viską užpilti pomidorų sultimis, acto, pipirų ir druskos dėti pagal skonį. Palikti šaldytuve per naktį, kad pasimarinuotų. Sutrinti su blenderiu ir pertrinti per sietą.

Tiekti šaltą. Labai tinka vasarą arba po išgertuvių:)

Populiariausi receptai šią savaitę

Gazpacho

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Agurką nuskusti, perpjovus per pusę išvalyti sėklas, supjaustyti į gabalus. Papriką išvalyti nuo sėklų, irgi supjaustyti. Svogūną nulupti ir supjaustyti. Viską užpilti pomidorų sultimis, acto, pipirų ir druskos dėti pagal skonį. Palikti šaldytuve per naktį, kad pasimarinuotų. Sutrinti su blenderiu ir pertrinti per sietą.

Tiekti šaltą. Labai tinka vasarą arba po išgertuvių:)

Reklama:

Komentarai (3)


  • asta 2012-06-28 11:31

    is tikruju tai dar trugsta jusu recepte alyvuogiu aliejaus ir nuotraukoi atrodo labai tirstas,turetu buti truputely skystesnis :geda:
    pati skaniausia vasaros sriuba,po saltibarsciu :super2:


  • Kristina 2010-09-17 16:27

    pati skaniausia sriuba :-D


Daugiau receptų