Garšvos šaltibarščiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | garšva (lapai) |
500 mililitrų | gira |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | agurkų |
50 gramų | dešra |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Jaunos garšvos lapus išvirti, pertrinti per sietą, praskiesti gira, įdėti smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų, krapų ir petražolių lapų, šviežių agurkų, virtos žuvies arba dešros, kiaušinių, druskos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Margaritos šaltibarščiai
- Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
- Kiškiena, troškinta su grybais
- Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
- Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
- Žemaitiški šaltibarščiai
- Dietiniai barščiai
- Šalta daržovių sriubytė
- Šaltibarščiai kitaip
- Vengriška šalta sriuba
- Obuolių ir erškėtuogių sriuba
- Braškynė
- Šalta ispaniška sriuba
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Šaldžiasriubė
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Gaspačas
- Kaimiški šaltibarščiai su silke
- Šalta šviežių agurkų sriuba
- Labai skani braškių sriuba
Garšvos šaltibarščiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Garšva, lapai,
100 gramų -
Gira,
500 mililitrų - Svogūnai, laiškai
- Krapai
- Petražolės
-
Agurkai,
1 vienetas -
Dešra,
50 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunos garšvos lapus išvirti, pertrinti per sietą, praskiesti gira, įdėti smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų, krapų ir petražolių lapų, šviežių agurkų, virtos žuvies arba dešros, kiaušinių, druskos.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Gintare
2010-09-07 13:10
Mano mergaitems labai skanu buvo tai dabar praso ir praso! :super2:
-
(anonimas)
2010-06-01 20:01
:-D kirvio sriubele
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...