Gardžios kamut salotos
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės agurkų (kubeliais supjaustyti)
0.5 stiklinės sūris (feta, smulkintas)
1 stiklinė spanguolės (džiovintos)
4 stiklinės vanduo
1 stiklinė kamut kruopos
2 valgomieji šaukštai medus
3 valgomieji šaukštai granatai (sultys)
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1. Į užvirintą vandenį sudedame kamut kruopas. Verdame uždengę ant vidutinės ugnies ~40 min. (kol vanduo bus sugertas).

2. Paruošiame padažą: suplakame kartu granatų sultis, medų, alyvuogių aliejų, druską, pipirus.

3. Išvirusias kruopas sumaišome su agurku, spanguolėmis, padažu ir feta sūriu.

4. Nebijokite improvizuoti: galite naudoti skirtingas ingredientų proporcijas, dėti salierų stiebų, vietoj kamut naudoti kynvą, vietoj spanguolių – džiovintas vyšnias.

Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt

Gardžios kamut salotos

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1. Į užvirintą vandenį sudedame kamut kruopas. Verdame uždengę ant vidutinės ugnies ~40 min. (kol vanduo bus sugertas).

2. Paruošiame padažą: suplakame kartu granatų sultis, medų, alyvuogių aliejų, druską, pipirus.

3. Išvirusias kruopas sumaišome su agurku, spanguolėmis, padažu ir feta sūriu.

4. Nebijokite improvizuoti: galite naudoti skirtingas ingredientų proporcijas, dėti salierų stiebų, vietoj kamut naudoti kynvą, vietoj spanguolių – džiovintas vyšnias.

Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...