Gardžioji pica
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų tešla (sluoksniuota)
150 gramų dešra
3 pomidorai
200 sūris (fermnetinis)
4 valgomieji šaukštai kečupas
1 sauja žalumynų
1 valgomasis šaukštas augalinio aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iškočiokite tešlą , supjaustyti apskritimais (turėtų gautis 3 paplotėliai). Tešlą aptepkite kečupu.
2.
Dešrą supjaustykite kubeliais ar griežinėliais ir uždėkite kečupo.
3.
Ant dešros sudėkite griežinėliais pjaustytus pomidorus. Užbarstykite smulkintais žalumynais.
4.
Picą kepkite orkaitėje 30 - 40 minučių. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, užbarstykite tarkuotą sūrį.

Populiariausi receptai šią savaitę

Gardžioji pica

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Iškočiokite tešlą , supjaustyti apskritimais (turėtų gautis 3 paplotėliai). Tešlą aptepkite kečupu.

  2. Dešrą supjaustykite kubeliais ar griežinėliais ir uždėkite kečupo.

  3. Ant dešros sudėkite griežinėliais pjaustytus pomidorus. Užbarstykite smulkintais žalumynais.

  4. Picą kepkite orkaitėje 30 - 40 minučių. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, užbarstykite tarkuotą sūrį.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų