Gardžioji pica
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | tešla (sluoksniuota) |
150 gramų | dešra |
3 | pomidorai |
200 | sūris (fermnetinis) |
4 valgomieji šaukštai | kečupas |
1 sauja | žalumynų |
1 valgomasis šaukštas | augalinio aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iškočiokite tešlą , supjaustyti apskritimais (turėtų gautis 3 paplotėliai). Tešlą aptepkite kečupu.
2.
Dešrą supjaustykite kubeliais ar griežinėliais ir uždėkite kečupo.
3.
Ant dešros sudėkite griežinėliais pjaustytus pomidorus. Užbarstykite smulkintais žalumynais.
4.
Picą kepkite orkaitėje 30 - 40 minučių. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, užbarstykite tarkuotą sūrį.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Prancūziškas pyragas
- Ryžių apkepas
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Napoletana picos gaminimas namie
- Mamos picos padas
- Lašišos apkepas su špinatais
- Menkės apkepas su grybais
- Kukurūzų apkepas su obuoliais
- Sočiausioji pica
- Omletas su žirneliais
- Apkepas „Greitukas“
- Veršio inkstų apkepas
- Ryžių košė su vaisiais
- Alkanųjų pica
- Pica su ančiuviais
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Itališka pica
- Grikių apkepas
- Skumbrės apkepas su svogūnais
Gardžioji pica
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tešla, sluoksniuota,
500 gramų -
Dešra,
150 gramų -
Pomidorai,
3 -
Sūris, fermnetinis,
200 -
Kečupas,
4 valgomieji šaukštai -
Žalumynai,
1 sauja -
Augalinis aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iškočiokite tešlą , supjaustyti apskritimais (turėtų gautis 3 paplotėliai). Tešlą aptepkite kečupu.
Dešrą supjaustykite kubeliais ar griežinėliais ir uždėkite kečupo.
Ant dešros sudėkite griežinėliais pjaustytus pomidorus. Užbarstykite smulkintais žalumynais.
Picą kepkite orkaitėje 30 - 40 minučių. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, užbarstykite tarkuotą sūrį.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...