1. Pakepinkite svogūnus sviesto ir aliejaus mišinyje. Po to sudėkite ryžius ir kepkite, kol taps permatomi.
2. Įpilkite stiklinę sultinio, vyno, vandens. Kai ryžiai skystį sugers, įpilkite dar daugiau skysčio. Ryžiai bus išvirę "al dente" - šiek tiek kietoki.
3. Suberkite prieskonius: druską, pipirus, supjaustytus pievagrybius ir parmezaną, išmaišykite.
Išmokite gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.:http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28
Gardžiausias rizotas su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
25 gramai | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
40 gramų | svogūnai |
400 gramų | ryžiai |
125 gramai | pievagrybiai |
130 mililitrų | vynas (sausas, baltas) |
1200 mililitrų | sultinys (veršienos arba vanduo) |
40 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Gardžiausias rizotas su grybais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
25 gramai - Petražolės
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Svogūnai,
40 gramų -
Ryžiai,
400 gramų -
Pievagrybiai,
125 gramai -
Vynas, sausas, baltas,
130 mililitrų -
Sultinys, veršienos arba vanduo,
1200 mililitrų -
Parmezano sūris, tarkuotas,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Pakepinkite svogūnus sviesto ir aliejaus mišinyje. Po to sudėkite ryžius ir kepkite, kol taps permatomi.
2. Įpilkite stiklinę sultinio, vyno, vandens. Kai ryžiai skystį sugers, įpilkite dar daugiau skysčio. Ryžiai bus išvirę "al dente" - šiek tiek kietoki.
3. Suberkite prieskonius: druską, pipirus, supjaustytus pievagrybius ir parmezaną, išmaišykite.
Išmokite gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.:http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...