Gardžiausias rizotas su grybais
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
25 gramai sviestas
šiek tiek petražolės
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
40 gramų svogūnai
400 gramų ryžiai
125 gramai pievagrybiai
130 mililitrų vynas (sausas, baltas)
1200 mililitrų sultinys (veršienos arba vanduo)
40 gramų parmezano sūris (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1. Pakepinkite svogūnus sviesto ir aliejaus mišinyje. Po to sudėkite ryžius ir kepkite, kol taps permatomi.

2. Įpilkite stiklinę sultinio, vyno, vandens. Kai ryžiai skystį sugers, įpilkite dar daugiau skysčio. Ryžiai bus išvirę "al dente" - šiek tiek kietoki.

3. Suberkite prieskonius: druską, pipirus, supjaustytus pievagrybius ir parmezaną, išmaišykite.

Išmokite gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.:http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28

Gardžiausias rizotas su grybais

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1. Pakepinkite svogūnus sviesto ir aliejaus mišinyje. Po to sudėkite ryžius ir kepkite, kol taps permatomi.

2. Įpilkite stiklinę sultinio, vyno, vandens. Kai ryžiai skystį sugers, įpilkite dar daugiau skysčio. Ryžiai bus išvirę "al dente" - šiek tiek kietoki.

3. Suberkite prieskonius: druską, pipirus, supjaustytus pievagrybius ir parmezaną, išmaišykite.

Išmokite gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.:http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...