
Tešlai: | ||
4 vienetai | kiaušiniai | |
4 valgomieji šaukštai | miltai | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
Kremui: | ||
200 gramų | varškė | |
150 gramų | sviestas | |
0.5 pakelio | kondensuotas pienas | |
1 vienetas | citrinos | |
Pabarstymui: | ||
šiek tiek | cukraus pudra |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės "Extazy"
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Švelnus pyragas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Medaus ir bananų pyragas
-
Aguonų keksas
-
Obuolių pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Pavlova
-
Vaisių tortas
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Keksiukai
-
Ananasų pyragas puodelyje
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Trupiniuotis
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Meduolis
-
Everestas
Gardusis Kuršėnų vyniotinis

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Varškė,
200 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Kondensuotas pienas,
0.5 pakelio -
Citrinos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruoškite biskvitą: kiaušinių trynius išplakite su cukrumi iki purumo. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Atskirai standžiai išplakite baltymus. Viską atsargiai šaukštu išmaišykite iki vientisumo. Biskvito tešla turi būti puri, nesukritusi.
Tešlą pilkite į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepkite iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 12-15 minučių. Iškeptą biskvitą išverskite ant milteliniu cukrumi pabarstyto rankšluosčio, suvyniokite ir atvėsinkite.
Minkštą sviestą išsukite iki purumo, nuolat maišydami supilkite kondensuotą pieną, sukrėskite varškę, pagardinkite citrinų sultimis ir gerai išplakite. Biskvitą ištepkite kremu, susukite, suvyniokite į foliją ir palaikykite šaldytuve bent dvi valandas, kad sustingtų. Pabarstykite milteliniu cukrumi. Skanaus!