
Gardūs veršienos karbonadai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
6 vienetai | veršiena (karbonadai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
5 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Veršienos karbonadus išmušame. Kiaušinius suplakame su prieskoniais, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais. Veršienos karbonadus merkiame į kiaušinio plakinį, kad sudrėktų abi pusės ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Neperkepinkite nes karbonadai gausis sausi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas paršelis
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Naminės dešrelės
-
Jautienos maltinukai
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Karštas plovas
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Jautienos kotletai
-
Avienos kebabas
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Kotletai "Du viename"
-
Virdžinijos kumpis
-
Įdaryta kepta kiauliena
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Kepta triušiena
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
Gardūs veršienos karbonadai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, karbonadai,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
5 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršienos karbonadus išmušame. Kiaušinius suplakame su prieskoniais, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais. Veršienos karbonadus merkiame į kiaušinio plakinį, kad sudrėktų abi pusės ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Neperkepinkite nes karbonadai gausis sausi.
Reklama:
Komentarai (2)
-
zigoz
2011-07-18 22:00
jis skanus :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...