Gardūs kiaulienos suktinukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | kiaulienos sprandinė (gabaliukais) |
30 gramų | aitriosios paprikos (ryžių paplotėliai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
150 gramų | džiūvėsėliai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną gerai išmušame ir apibarstome prieskoniais bei druska. Ryžių paplotėlius sutriname. Ant kiekvieno kiaulienos gabaliuko viršaus dedame sluoksnį smulkintų čili ryžių paplotėlių ir susukame. Gautus suktinukus pamerkiame į kiaušinio plakinį, po to apvoliojame džiūvėsėliuose. Taip darome porą kartų, kad susidarytų storesnė plutelė. Suktinukus kepame ant vidutinės ugnies, kol gražiai paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Egzotiškas karbonadas
- Įdarytos parikos
- Faršu įdarytos bulvės
- Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
- Kiaulienos kotletai su sūriu
- Kotletai "Du viename"
- Virtos naminės dešrelės
- Mėsos apkepas
- Įdarytas faršo zuikis
- Keptas kiaulienos kumpis
- Neįprasti šašlykai
- "Ponios cepelinai"
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Kepta šoninė
- Įdaryti makaronai
- Lengvas Zuikis
- Kiaulienos kepsnys
- Kepsnys "Vyro svajonė"
- Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
Gardūs kiaulienos suktinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos sprandinė, gabaliukais,
4 vienetai -
Aitrioji paprika, ryžių paplotėliai,
30 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Prieskoniai
- Druska
-
Džiūvėsėliai,
150 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną gerai išmušame ir apibarstome prieskoniais bei druska. Ryžių paplotėlius sutriname. Ant kiekvieno kiaulienos gabaliuko viršaus dedame sluoksnį smulkintų čili ryžių paplotėlių ir susukame. Gautus suktinukus pamerkiame į kiaušinio plakinį, po to apvoliojame džiūvėsėliuose. Taip darome porą kartų, kad susidarytų storesnė plutelė. Suktinukus kepame ant vidutinės ugnies, kol gražiai paruduos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...