Iš anksto užmerkti ryžius (laikyti per naktį, pusę dienos, jei neliko laiko bent 2 val.
Užmerkti razinas į šaltą vandenį 10 minučių.
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 sauja | razinos |
šiek tiek | ryžiai (rudieji) |
500 mililitrų | pienas ((jojos)) |
1 žiupsnelis | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
2 žiupsneliai | vanilinis cukrus |
20 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Užvirti vandenį, berti druską, pilti ryžius ir virti uždengusant nedidelės ugnies.Kai vandens beveik nebelieka, ir ryžiai beveik išvirę pilti sojos pieną, berti cukrų ir vanilinį c., dėti margariną ar sviestą. Nepamiršti kartais pamaišyti. Kai košė sutirštėja, berti razinas (be vandens), pavirti dar 2 minutes ir išjungti ugnį. Leisti uždengus pabringti.
Skanaus !
Skanaus !
Populiariausi receptai šią savaitę
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Citrininiai ryžiai
- Puri ryžių košė
- Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Vištiena su ryžiais
- Pieniška ryžių košė
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Porai su ryžiais
- Kepti ryžiai
- RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
- Ryžių košė su vaisiais
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Ryžiai su kiaušiniais
- Ukrainietiški ryžiai
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Grikių desertiniai pusryčiai
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Razinos,
1 sauja - Ryžiai, rudieji
-
Pienas, (jojos),
500 mililitrų -
Cukrus,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vanilinis cukrus,
2 žiupsneliai -
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš anksto užmerkti ryžius (laikyti per naktį, pusę dienos, jei neliko laiko bent 2 val.
Užmerkti razinas į šaltą vandenį 10 minučių.Užvirti vandenį, berti druską, pilti ryžius ir virti uždengusant nedidelės ugnies.Kai vandens beveik nebelieka, ir ryžiai beveik išvirę pilti sojos pieną, berti cukrų ir vanilinį c., dėti margariną ar sviestą. Nepamiršti kartais pamaišyti. Kai košė sutirštėja, berti razinas (be vandens), pavirti dar 2 minutes ir išjungti ugnį. Leisti uždengus pabringti.
Skanaus !
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...