Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
AUTORIUS:
Eglė
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 sauja razinos
šiek tiek ryžiai (rudieji)
500 mililitrų pienas ((jojos))
1 žiupsnelis cukrus
1 žiupsnelis druska
2 žiupsneliai vanilinis cukrus
20 gramų sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Iš anksto užmerkti ryžius (laikyti per naktį, pusę dienos, jei neliko laiko bent 2 val.
Užmerkti razinas į šaltą vandenį 10 minučių.
2.
Užvirti vandenį, berti druską, pilti ryžius ir virti uždengusant nedidelės ugnies.Kai vandens beveik nebelieka, ir ryžiai beveik išvirę pilti sojos pieną, berti cukrų ir vanilinį c., dėti margariną ar sviestą. Nepamiršti kartais pamaišyti. Kai košė sutirštėja, berti razinas (be vandens), pavirti dar 2 minutes ir išjungti ugnį. Leisti uždengus pabringti.

Skanaus !

Populiariausi receptai šią savaitę

Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Iš anksto užmerkti ryžius (laikyti per naktį, pusę dienos, jei neliko laiko bent 2 val.
    Užmerkti razinas į šaltą vandenį 10 minučių.

  2. Užvirti vandenį, berti druską, pilti ryžius ir virti uždengusant nedidelės ugnies.Kai vandens beveik nebelieka, ir ryžiai beveik išvirę pilti sojos pieną, berti cukrų ir vanilinį c., dėti margariną ar sviestą. Nepamiršti kartais pamaišyti. Kai košė sutirštėja, berti razinas (be vandens), pavirti dar 2 minutes ir išjungti ugnį. Leisti uždengus pabringti.

    Skanaus !

Receptą atsiuntė Eglė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų