Gaivus varškės tortelaitis
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
150 gramų sausainiai
50 gramų slyvos (džiovintos)
1 saujelė riešutai
90 gramų sviestas
200 gramų varškė (trinta )
500 mililitrų grietinėlės, 35% (riebi)
1 vienetas citrinos
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
3 valgomieji šaukštai cukraus pudra
3 valgomieji šaukštai želatina
2 valgomieji šaukštai želės cukrus „multi“
200 gramų braškės
Papuošimui:
150 gramų vaisiai
150 gramų uogos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Susmulkintus sausainius, slyvas, riešutus sumaišyti su sviestu, mase iškloti torto pagrindą ir padėti šaltai.
2.
Grietinėlę trumpai paplakti su vaniliniu cukrumi ir cukraus pudra. Sumaišyti su varške, įspausti citrinos, supilti pagal instrukciją paruoštą želatiną.
3.
Ant torto pagrindo, apie formos kraštus išdėlioti perpjautas braškes ir užpilti varškės mase.
4.
Pastatyti į šaldytuvą.
5.
Kai tortas sustingsta, papuošti pagal savo fantaziją ir užpilti nestorai žele - cukrumi, paruoštu pagal instrukciją.

Populiariausi receptai šią savaitę

Gaivus varškės tortelaitis

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Papuošimui:
Gaminimo eiga:
  1. Susmulkintus sausainius, slyvas, riešutus sumaišyti su sviestu, mase iškloti torto pagrindą ir padėti šaltai.

  2. Grietinėlę trumpai paplakti su vaniliniu cukrumi ir cukraus pudra. Sumaišyti su varške, įspausti citrinos, supilti pagal instrukciją paruoštą želatiną.

  3. Ant torto pagrindo, apie formos kraštus išdėlioti perpjautas braškes ir užpilti varškės mase.

  4. Pastatyti į šaldytuvą.

  5. Kai tortas sustingsta, papuošti pagal savo fantaziją ir užpilti nestorai žele - cukrumi, paruoštu pagal instrukciją.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų