Gaivus varškės desertas su vaisiais
AUTORIUS:
Linas
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų varškė
150 gramų grietinė
100 mililitrų pienas
1 vienetas kiviai
2 valgomieji šaukštai cukrus
2 valgomieji šaukštai konservuotų vyšnių (gali būti uogienė)
2 valgomieji šaukštai konservuotų persikų
1 valgomasis šaukštas želatina
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Varškę sumaišyti su cukrumi ir grietine. Elektriniu plaktuvu išplakti masę.
2.
Želatiną užpilti pienu ir leisti išbrinkti. Tada pieną kaitinti garų vonelėje, kol želatina ištirps. Atvėsinti.
3.
Ataušintą pieną supilti į varškės masę ir gerai išmaišykite.
4.
Desertiniuose induose sluoksniuokite varškės masę su vaisiais ir padėkite stingti į šaldytuvą. Viršų galima pabarstyti tarkuotu šokoladu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Gaivus varškės desertas su vaisiais

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Varškę sumaišyti su cukrumi ir grietine. Elektriniu plaktuvu išplakti masę.

  2. Želatiną užpilti pienu ir leisti išbrinkti. Tada pieną kaitinti garų vonelėje, kol želatina ištirps. Atvėsinti.

  3. Ataušintą pieną supilti į varškės masę ir gerai išmaišykite.

  4. Desertiniuose induose sluoksniuokite varškės masę su vaisiais ir padėkite stingti į šaldytuvą. Viršų galima pabarstyti tarkuotu šokoladu.

Receptą atsiuntė Linas
Reklama:

Komentarai (6)


  • Raimeda 2019-05-07 11:45

    Man nuo kyvių varškė pakarsta


  • eimantas 2014-03-17 10:49

    Viskas cia sustingsta.reiketu deti daugiau cukraus pagal mane:)


  • Ineta 2014-03-09 19:16

    Bet juk dedant kiviu želė nestingsta.


Daugiau receptų