Gaivus varškės desertas
AUTORIUS:
Evelina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų varškė
200 gramų grietinėlės, 35%
2 valgomieji šaukštai želatina
2 valgomieji šaukštai cukrus
1 valgomasis šaukštas vanilinis cukrus
200 gramų aviečių
500 mililitrų želė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pasiruošti želę, pagal instrukciją, nurodytą ant pakelio. Leisti sustingti,
2.
Sustingusią želę supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Želatiną užpilti vandeniu ir leisti išbrinkti.
3.
Želatiną ištirpinti mikrobangų krosnelėje. Varškę sutrinti trintuvu, supilti grietinėlę, cukrų, vanilinį cukrų, želatiną, sudėti želės gabalėlius ir viską išmaišyti. Supilti į norimą formą.
4.
Ant viršaus sudėti avietės. Paruoštą desertą laikyti šaldytuve apie 5 valandas, kol sustings. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Gaivus varškės desertas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Pasiruošti želę, pagal instrukciją, nurodytą ant pakelio. Leisti sustingti,

  2. Sustingusią želę supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Želatiną užpilti vandeniu ir leisti išbrinkti.

  3. Želatiną ištirpinti mikrobangų krosnelėje. Varškę sutrinti trintuvu, supilti grietinėlę, cukrų, vanilinį cukrų, želatiną, sudėti želės gabalėlius ir viską išmaišyti. Supilti į norimą formą.

  4. Ant viršaus sudėti avietės. Paruoštą desertą laikyti šaldytuve apie 5 valandas, kol sustings. Skanaus!

Receptą atsiuntė Evelina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų