Gaivus varškės desertas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | varškė |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
2 valgomieji šaukštai | želatina |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
200 gramų | aviečių |
500 mililitrų | želė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pasiruošti želę, pagal instrukciją, nurodytą ant pakelio. Leisti sustingti,
2.
Sustingusią želę supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Želatiną užpilti vandeniu ir leisti išbrinkti.
3.
Želatiną ištirpinti mikrobangų krosnelėje. Varškę sutrinti trintuvu, supilti grietinėlę, cukrų, vanilinį cukrų, želatiną, sudėti želės gabalėlius ir viską išmaišyti. Supilti į norimą formą.
4.
Ant viršaus sudėti avietės. Paruoštą desertą laikyti šaldytuve apie 5 valandas, kol sustings. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gaivus gardėsis "Avietėlė"
- Vaisiniai ežiukai
- Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
- Melionų desertas
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Sūrio pyragas
- Gardūs braškiniai ledai
- Braškių putėsiai su manų kruopomis
- Kavos ir ledų desertas
- Varškės skanėstas
- Kiaušinių baltymų tortas
- Kuskuso desertas
- Vasariškas tortas
- Šokoladiniai bananai
- Sveikas vaisių desertas
- Vaisių salotos
- Braškių desertas
- Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
- Biramisu
- Ananasų kukuliukai
Gaivus varškės desertas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Varškė,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Avietės,
200 gramų -
Želė,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasiruošti želę, pagal instrukciją, nurodytą ant pakelio. Leisti sustingti,
Sustingusią želę supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Želatiną užpilti vandeniu ir leisti išbrinkti.
Želatiną ištirpinti mikrobangų krosnelėje. Varškę sutrinti trintuvu, supilti grietinėlę, cukrų, vanilinį cukrų, želatiną, sudėti želės gabalėlius ir viską išmaišyti. Supilti į norimą formą.
Ant viršaus sudėti avietės. Paruoštą desertą laikyti šaldytuve apie 5 valandas, kol sustings. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai