Gaivus varškės desertas
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų varškė
4 valgomieji šaukštai grietinė
4 valgomieji šaukštai cukrus
3 arbatiniai šaukšteliai želatina
0.75 stiklinės pienas
1 stiklinė uogos (arba konservuoti vaisiai)
1 sauja migdolai (skrudinti sausoje keptuvėjė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Želatiną sudėkite į pieną ir palikite pusvalandžiui išbrinkti. Tada garų vonelėje kaitinkite pieną, kol granulės ištirps. Atvėsinkite.
2.
Į dubenį sudėkite varškę, grietinę, supilkite pieną ir elektriniu plaktuvu išplakite masę. Sudėkite uogas ir riešutus bei pamaišykite. Masę sukrėskite į tortinę ir padėkite į šaldytuvą stingti.

Vietoj riešutų galite naudoti ir trupintus sausainius.

Populiariausi receptai šią savaitę

Gaivus varškės desertas

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Želatiną sudėkite į pieną ir palikite pusvalandžiui išbrinkti. Tada garų vonelėje kaitinkite pieną, kol granulės ištirps. Atvėsinkite.

  2. Į dubenį sudėkite varškę, grietinę, supilkite pieną ir elektriniu plaktuvu išplakite masę. Sudėkite uogas ir riešutus bei pamaišykite. Masę sukrėskite į tortinę ir padėkite į šaldytuvą stingti.

    Vietoj riešutų galite naudoti ir trupintus sausainius.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (5)


  • Vladas 2015-08-27 17:30

    Aciu skanu


  • aušra 2015-07-01 15:51

    Ališauskienė


Daugiau receptų