
Gaivus užkandėlis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | varškė |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | želė |
2 vienetai | trapučių |
1 sauja | šaldytų spanguolių |
0.5 saujos | riešutai |
0.5 saujos | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Varškę sutrinti su cukrumi ir grietine.
2.
Imti ledaines ir pradėti sluoksniuoti: berti riešutų ir razinų, uždėti palaužytų trapučių, krėsti kelis šaukštus varškės masės, vėl dėti trapučius, sudėti likusią varškę ir berti likusius džiovintus vaisius.
3.
Ant viršaus uždėti šaukštą serbentų drebučių, ir užberti šaldytų spanguolių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želė tortas
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Bakalieno Tinginys
-
Citrinų putėsiai
-
Degtinės ledai
-
Tortas "Greitukas"
-
Varškės desertas
-
Želė drebučiai apelsine
-
Šokolado putėsiai
-
Braškinis tiramisu
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Tinginys su riešutais
-
Abrikosų šerbetas
-
Čigonų plokštainis
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Bananų šerbetas
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Gaivus varškės desertas
-
Gaivus užkandėlis
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
Gaivus užkandėlis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Varškė,
300 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Želė,
2 valgomieji šaukštai -
Trapučiai,
2 vienetai -
Šaldytos spanguolės,
1 sauja -
Riešutai,
0.5 saujos -
Razinos,
0.5 saujos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę sutrinti su cukrumi ir grietine.
Imti ledaines ir pradėti sluoksniuoti: berti riešutų ir razinų, uždėti palaužytų trapučių, krėsti kelis šaukštus varškės masės, vėl dėti trapučius, sudėti likusią varškę ir berti likusius džiovintus vaisius.
Ant viršaus uždėti šaukštą serbentų drebučių, ir užberti šaldytų spanguolių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...