Gaivus uogų desertas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 mililitrų | vanduo |
250 gramų | mėlynės |
80 gramų | cukrus |
190 gramų | kondensuotas pienas (sutirštintas, saldus) |
2 | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Želatiną užpilti 100 ml šalto vandens ir palikti išbrinkti. Uogas suberti į puodą, užpilti likusiais 100 ml vandens, užvirinti ir pavirti kelias minutes. Pertrinti jas per sietelį, suberti cukrų, supilti ištirpintą želatiną ir plakti viską elektriniu plaktuvu , kol masė šiek tiek sutirštės . Supilti kondensuotą pieną, citrinos sultis ir vėl viską gerai išplakti. Supilstyti į norimus indelius ir laikyti šaldytuve, kol sustings. Papuošti galima plakta grietinėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio desertas
- Plakta grietinėlė su uogomis
- Žemuogių grietinėlė
- Citrininiai putėsiai
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Vaisių desertas su grietinėle
- Rabarbarų drebučiai
- Braškių putėsiai
- Želė su vaisiais
- "Creme brulee" su DanSukker vaniliniu cukrumi su tikra vanile
- Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- Citrinų putėsiai
- Kiaušinių baltymų tortas
- Gaivus uogų desertas
- Braškių gaiva
- Šokolado putėsiai
- Šokoladiniai putėsiai
- Spanguolių putėsiai
- Gervuogių musas
- Duonos putėsiai
Gaivus uogų desertas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vanduo,
200 mililitrų -
Mėlynės,
250 gramų -
Cukrus,
80 gramų -
Kondensuotas pienas, sutirštintas, saldus,
190 gramų -
Citrinų sultys,
2 -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilti 100 ml šalto vandens ir palikti išbrinkti. Uogas suberti į puodą, užpilti likusiais 100 ml vandens, užvirinti ir pavirti kelias minutes. Pertrinti jas per sietelį, suberti cukrų, supilti ištirpintą želatiną ir plakti viską elektriniu plaktuvu , kol masė šiek tiek sutirštės . Supilti kondensuotą pieną, citrinos sultis ir vėl viską gerai išplakti. Supilstyti į norimus indelius ir laikyti šaldytuve, kol sustings. Papuošti galima plakta grietinėle.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...