Gaivus mango tortas
AUTORIUS:
Diana
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Autorius apie receptą: Pavasariškai gaivus, mango skonio tortas. Pavasariškai gaivus, mango skonio tortas. Diana
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
Tešlai:
3 vienetai kiaušiniai
125 gramai miltai
100 gramų cukrus
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
2 lašai vanilės esencijos
Sulaistymui:
50 mililitrų mango sulčių
Kremui:
340 gramų mascarpone sūris
300 gramų grietinėlės, 35%
2 vienetai mango
125 gramai cukrus
125 gramai kondensuotas pienas
60 gramų vanduo
20 gramų želatina
Papuošimui:
8 riekės vaisiai
1 pakelis želė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kepame biskvitą: Kiaušinius išplakame su cukrumi. Įlašiname vanilės 2 lašus. Beriame miltus, kepimo miltelius ir viską gerai išplakame.
2.
Biskvitą kepame 24 cm skersmens formoje, iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, 20 - 25 minutes.
3.
Iškepta biskvitą pabadome šakute ir apliejame mango sultimis.
4.
Gaminame mango kremą: Išplakame giretinėlę su 20 g cukraus. Maskarponės sūrį plakame su likusiu cukrumi. Gautas mases sumaišome.
5.
Elektriniu trintuvu sutriname mangus iki tyreles. Įpilame kondensuoto pieno. Gautą tyrę pilame į grietinėles ir sūrio kremą. Viską gerai išmaišome.
6.
Želatiną brikiname vandenyje. Truputį pašildome.
7.
Želatiną supilame į kremą ir gerai išmaišome.
8.
Kremą pilame ant biskivto, neišimto iš formos. Dedame į šaldytuvą sustingti.
9.
Paruošiame želė, kaip nurodyta ant pakuotes.
10.
Ant sustingusio torto išdėstome supjaustytus vaisius.
11.
Pilame truputį želės ir leidžiame vaisiams prikibti.
12.
Kai vaisiai prilimpa, baigiame pilti želė ir paliekame sustingti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Gaivus mango tortas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Tešlai: Sulaistymui: Kremui: Papuošimui:
Autoriaus žodis: Pavasariškai gaivus, mango skonio tortas. Diana
Gaminimo eiga:
  1. Kepame biskvitą: Kiaušinius išplakame su cukrumi. Įlašiname vanilės 2 lašus. Beriame miltus, kepimo miltelius ir viską gerai išplakame.

  2. Biskvitą kepame 24 cm skersmens formoje, iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, 20 - 25 minutes.

  3. Iškepta biskvitą pabadome šakute ir apliejame mango sultimis.

  4. Gaminame mango kremą: Išplakame giretinėlę su 20 g cukraus. Maskarponės sūrį plakame su likusiu cukrumi. Gautas mases sumaišome.

  5. Elektriniu trintuvu sutriname mangus iki tyreles. Įpilame kondensuoto pieno. Gautą tyrę pilame į grietinėles ir sūrio kremą. Viską gerai išmaišome.

  6. Želatiną brikiname vandenyje. Truputį pašildome.

  7. Želatiną supilame į kremą ir gerai išmaišome.

  8. Kremą pilame ant biskivto, neišimto iš formos. Dedame į šaldytuvą sustingti.

  9. Paruošiame želė, kaip nurodyta ant pakuotes.

  10. Ant sustingusio torto išdėstome supjaustytus vaisius.

  11. Pilame truputį želės ir leidžiame vaisiams prikibti.

  12. Kai vaisiai prilimpa, baigiame pilti želė ir paliekame sustingti.

Receptą atsiuntė Diana
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų