Gaivus kokosinis desertas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | grietinė | |
1 stiklinė | grietinėlės, 35% (20%) | |
3 valgomieji šaukštai | cukrus | |
2 valgomieji šaukštai | kokoso drožlės | |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus | |
25 gramai | želatina | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | šokoladas (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Želatiną užpilkite stikline šalto vandens ir palikite brinkti pusvalandžiui.
2.
Į mažą puodą supilkite grietinėlę, kokoso drožles, želatiną ir kaitinkite ant mažos ugnies, kol ištirps želatinos granulės (kaitinant labiau atsiskleidžia kokoso skonis). Leiskite atvėsti.
3.
Elektriniu plaktuvu išplakite grietinę su vaniliniu ir paprastu cukrumi, sumaišykite su grietinėlės mase ir supilstykite į stiklines ar specialius desertinius indus. Desertą dėkite į šaldytuvą sustingti.
4.
Patiekiant užtarkuokite šokolado arba patiekite su mėgiamais vaisiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sveikuolių ledai
- Duonos putėsiai
- Šokolado putėsiai
- Vaflių tortas su šokoladu
- Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
- Braškių putėsiai su manų kruopomis
- Gaivus varškės desertas
- Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
- Vyšnių želė
- Jogurto desertas
- Paprastasis pudingas
- Ledai su braškėmis
- Vaisių salotos
- Šokoladiniai ledai
- Želė drebučiai apelsine
- Tortas su uogienės padažu
- Kukurūzų skanėstas
- Tortas "Mozaika"
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
Gaivus kokosinis desertas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinė,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, 20%,
1 stiklinė -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kokoso drožlės,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Želatina,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Šokoladas, tarkuotas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilkite stikline šalto vandens ir palikite brinkti pusvalandžiui.
Į mažą puodą supilkite grietinėlę, kokoso drožles, želatiną ir kaitinkite ant mažos ugnies, kol ištirps želatinos granulės (kaitinant labiau atsiskleidžia kokoso skonis). Leiskite atvėsti.
Elektriniu plaktuvu išplakite grietinę su vaniliniu ir paprastu cukrumi, sumaišykite su grietinėlės mase ir supilstykite į stiklines ar specialius desertinius indus. Desertą dėkite į šaldytuvą sustingti.
Patiekiant užtarkuokite šokolado arba patiekite su mėgiamais vaisiais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
justinas
2014-01-23 11:55
mmm kaip noreciau
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...