Želtatiną užpilti kambario temp. pienu ir palikti 10 min. išbrinkti. Tada kaitinti, neužvirus, kol granulės ištirps (nuolat maišyti). Tada supilti cukrų, išmaišyti, atvėsinti ir išplakti pieną kartu su jogurtu, nutarkuota žievele. Išpilstyti jogurto masę į deserto indelius ir padėti į šaldytuvą sustingti. Prieš patiekiant, ant viršaus dėti po konservuotų ananasų kubelių.
Skanaus.
Gaivus jogurto - želė desertas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis | jogurtas ("Jo" (melionų skonio)) |
1 pakelis | želatina |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 stiklinė | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos (nutarkuota žievelė) |
1 skardinė | ananasų (konservuoti, kubeliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Gaivus jogurto - želė desertas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jogurtas, "Jo" (melionų skonio),
1 pakelis -
Želatina,
1 pakelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Citrinos, nutarkuota žievelė,
1 arbatinis šaukštelis -
Ananasai, konservuoti, kubeliais,
1 skardinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želtatiną užpilti kambario temp. pienu ir palikti 10 min. išbrinkti. Tada kaitinti, neužvirus, kol granulės ištirps (nuolat maišyti). Tada supilti cukrų, išmaišyti, atvėsinti ir išplakti pieną kartu su jogurtu, nutarkuota žievele. Išpilstyti jogurto masę į deserto indelius ir padėti į šaldytuvą sustingti. Prieš patiekiant, ant viršaus dėti po konservuotų ananasų kubelių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...