Gaivus gardėsis "Avietėlė"
AUTORIUS:
Monika
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 litro aviečių
900 mililitrų grietinėlės, 35%
1 stiklinė pienas
40 gramų želatina
5 valgomieji šaukštai cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pienu užpilkite želatiną ir ,kaitinant, ant lėtos ugnies maišykite, kol želatina ištirps. Taip pat piene ištirpinkite cukrų bei atvėsinkite.
2.
Pieną sumaišykite su grietinėle ir išplakite plaktuvu. Masę sudėkite į formą ir lengvai įmaišykite avietes.
3.
Desertą padėkite į šaldytuvą sustingti.



Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Gaivus gardėsis "Avietėlė"

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Pienu užpilkite želatiną ir ,kaitinant, ant lėtos ugnies maišykite, kol želatina ištirps. Taip pat piene ištirpinkite cukrų bei atvėsinkite.

  2. Pieną sumaišykite su grietinėle ir išplakite plaktuvu. Masę sudėkite į formą ir lengvai įmaišykite avietes.

  3. Desertą padėkite į šaldytuvą sustingti.



    Skanaus.

Receptą atsiuntė Monika
Reklama:

Komentarai (1)


  • Aviete 2015-12-06 00:22

    Skanu.saldu ir greita


Daugiau receptų