
Gaivios salotas su sūriu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai | pomidorai | |
2 vienetai | agurkų | |
2 vienetai | saldi raudonoji paprika | |
1 vienetas | svogūnai | |
200 gramų | sūris | |
Tešlai: | ||
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus | |
šiek tiek | kmynai | |
šiek tiek | pipirai | |
šiek tiek | vanduo | |
šiek tiek | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Visas daržovės supjaustyti stambiais gabaliukais. Sūrį supjaustyti kubeliais.
2.
Iš miltų, vandens ir kmynų padaryti tešlą. (Ji turi būti grietinės konsistencijos).
3.
Kiekvieną sūrio gabalelį pamirkyti tešloje ir kepti karštame aliejuje. Išimus, dėti ant popierinės servetėles, kad nuvarvėtu aliejus.
4.
Visas daržovės sumaišyti, pridėti sūrio gabaliukus. Pagardinti druska ir pipirais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Iškylos salotos su morkomis
-
Žaliosios salotos su actu ir aliejumi
-
Špinatų ir Mocarela sūrio salotos
-
Sidabražolės
-
Salotos „Drakono akis“
-
Rasakilos lapų salotos
-
Kopūstų salotos su kukurūzais ir agurkais
-
Krevečių salotos su padažu
-
Ryškiaspalvės salotos
-
Skaniosios Velykų kiškio salotos
-
Daržovių salotos su Mozarella sūriu
-
Salotos iš brokolių su vištiena
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Vaisių salotos
-
Skaniausia mišrainė
-
Pekino kopūstų salotos su laiškiniais česnakais
-
Sveikuolių salotos
-
Pavasariškos salotos
-
Ridikėlių, apelsino ir pomidoro salotos
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
Gaivios salotas su sūriu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pomidorai,
3 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Saldi raudonoji paprika,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Druska
- Alyvuogių aliejus
- Kmynai
- Pipirai
- Vanduo
- Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visas daržovės supjaustyti stambiais gabaliukais. Sūrį supjaustyti kubeliais.
Iš miltų, vandens ir kmynų padaryti tešlą. (Ji turi būti grietinės konsistencijos).
Kiekvieną sūrio gabalelį pamirkyti tešloje ir kepti karštame aliejuje. Išimus, dėti ant popierinės servetėles, kad nuvarvėtu aliejus.
Visas daržovės sumaišyti, pridėti sūrio gabaliukus. Pagardinti druska ir pipirais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Komentarai (2)
-
alma
2016-02-03 21:22
O kur miltai?neivardinta kiek
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...