Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai | morkos |
2 saujos | ridikėliai |
1 sauja | svogūnų laiškai (smulkintų) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | petražolės (smulkintų) |
0.5 arbatinio šaukštelio | vyno actas |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | česnako milteliai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | baltieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Nupjauname ridikėlių šakneles, sutarkuojame stambia tarka, sudedame į dubenį.
2.
Morkas nulupame, sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome su ridikėliais.
3.
Sumaišome visus padažo ingredientus, uždedame ant salotų, arba galima iškart sumaišyti su salotomis. Apibarstome svogūnų laiškais. Jei visų salotų vienu kartu nesuvalgysite, tuomet pasilikite salotas ir padažą šaldytuve atskiruose indeliuose.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mišrainė iš žalių pomidorų
- Ropinės salotos
- Gaivinančios salotos su feta sūriu
- Gaiviosios brokolio salotos
- Lengva mišrainė
- Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
- Angliškos salotos
- Morkų salotos su česnaku
- Kaliaropių salotos
- Salotos iš ridikėlių
- Pekino salotos su tunu
- Gelteklių salotos
- Burokėlių salotos
- Baltagūžių kopūstų salotos
- Olgos salotos
- Rudeniškos salotos
- Paprastos, bet skanios salotos
- Agurkų salotos
- Pekino kopūstų salotos su svogūnais ir salierais
- Burokėlių ir žirnelių salotos
Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Morkos,
2 vienetai -
Ridikėliai,
2 saujos -
Svogūnų laiškai, smulkintų,
1 sauja -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės, smulkintų,
1 arbatinis šaukštelis -
Vyno actas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnako milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1 žiupsnelis -
Baltieji pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nupjauname ridikėlių šakneles, sutarkuojame stambia tarka, sudedame į dubenį.
Morkas nulupame, sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome su ridikėliais.
Sumaišome visus padažo ingredientus, uždedame ant salotų, arba galima iškart sumaišyti su salotomis. Apibarstome svogūnų laiškais. Jei visų salotų vienu kartu nesuvalgysite, tuomet pasilikite salotas ir padažą šaldytuve atskiruose indeliuose.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...