Želė pagaminti pagal instrukciją ant pakuotės.
Supilstyti į formeles (galima pilstyti sluoksniais, kiekvieną sluoksnį atvėsinant šaldytuve - leidžiant sustingti) ar stiklinius indelius.
Sustingus galima patiekti su plakta grietinėle ir vaisių asorti. Skanaus!
Gaivioji želė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis | želė (apelsinų) |
1 pakelis | želė (vyšnių) |
1 litras | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladinė panna cotta
- Citrininiai drebučiai
- „Baltosios gėlės“
- Lukos želė tortas
- Vaisiai drebučiuose
- Grietinėlės gardėsis su braškėmis
- Pascha
- Raudonųjų serbentų fantazija
- Salotos drebučiuose
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Panna cotta su braškių sirupu
- Želė tortas
- Aviečių sulčių drebučiai
- Uogų skanėstas
- Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
- Gaivumas
- Maskarponinė želė su vaisiais
- Jogurtinė želė su braškėmis
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Sluoksniuotas želė desertas
Gaivioji želė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Želė, apelsinų,
1 pakelis -
Želė, vyšnių,
1 pakelis -
Vanduo,
1 litras - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė pagaminti pagal instrukciją ant pakuotės.
Supilstyti į formeles (galima pilstyti sluoksniais, kiekvieną sluoksnį atvėsinant šaldytuve - leidžiant sustingti) ar stiklinius indelius.
Sustingus galima patiekti su plakta grietinėle ir vaisių asorti. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...