Firmiški žuvies kepsniukai
AUTORIUS:
Andrėja
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų žuvis (filė)
3 vienetai morkos (didelės, tarkuotos stambiai)
4 vienetai svogūnai (smulkintas)
3 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
šiek tiek prieskoniai (žuviai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus pakepinti karštame aliejuje, kol suminkštės. Tada dėti pomidorų padažo, berti druskos, pipirų, berti priekonių žuviai ir dar šiek tiek patroškinti. Ant riebalais pateptos skardos sudėti žuvies filė gabaliukus, ant viršaus dėti morkų - svogūno padažo. Viską pašauti į įkaitintą orkaitę 15 minučių.

Skanu ir paprasta!

Populiariausi receptai šią savaitę

Firmiški žuvies kepsniukai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus pakepinti karštame aliejuje, kol suminkštės. Tada dėti pomidorų padažo, berti druskos, pipirų, berti priekonių žuviai ir dar šiek tiek patroškinti. Ant riebalais pateptos skardos sudėti žuvies filė gabaliukus, ant viršaus dėti morkų - svogūno padažo. Viską pašauti į įkaitintą orkaitę 15 minučių.

Skanu ir paprasta!

Receptą atsiuntė Andrėja
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų