
Firminis mamos persikų pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
200 gramų | sviestas |
50 gramų | jogurtas (arba kefyras) |
2 stiklinės | miltai |
500 gramų | persikai (arba abrikosai, ar persikai su slyvomis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sumaišykite sviestą su cukrumi, įmuškite kiaušinius ir suberkite miltus su kepino milteliais. Sudėkite vanilinį cukrų ir jogurtą. Viską išmaišyti elektriniu plaktuvu.
2.
Į kepimo indą (pateptą sviestu) supilti tešlą ir sudėlioti pjaustytus vaisius.
3.
Kepkite 185 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės "Extazy"
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Švelnus pyragas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Medaus ir bananų pyragas
-
Aguonų keksas
-
Obuolių pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Pavlova
-
Vaisių tortas
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Keksiukai
-
Ananasų pyragas puodelyje
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Trupiniuotis
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Meduolis
-
Everestas
Firminis mamos persikų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
200 gramų -
Jogurtas, arba kefyras,
50 gramų -
Miltai,
2 stiklinės -
Persikai, arba abrikosai, ar persikai su slyvomis,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite sviestą su cukrumi, įmuškite kiaušinius ir suberkite miltus su kepino milteliais. Sudėkite vanilinį cukrų ir jogurtą. Viską išmaišyti elektriniu plaktuvu.
Į kepimo indą (pateptą sviestu) supilti tešlą ir sudėlioti pjaustytus vaisius.
Kepkite 185 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Violeta Gesaitiene
2019-05-08 19:45
Persikai sviezus ar konservuoti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...