Figų džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | figos |
300 mililitrų | vanduo |
900 gramų | cukrus |
2 gramai | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Figas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, 1 kg vaisių įpilti 0,15 L vandens ir virti 10—15 minučių. Paskui įpilti sirupo (900 g cukraus, 0,3 L vandens ir 2 g citrinos rūgšties vienam kg vaisių) ir virti dar 15 minučių. Palikti nusistoti 1 valandą, paskui baigti virti, sudėlioti į stiklainius, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rabarbarų uogienė
- Konservuoti žiediniai kopūstai
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Marinuoti grybai
- Aviečių kompotas su apelsinais
- Mišrainė su ryžiais
- Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
- Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
- Bulgariški marinuoti agurkėliai
- Juodųjų serbentų uogienė
- Aštrūs rauginti agurkai
- Konservuoti burokėliai
- Rabarbarų kompotas
- Konservuoti aguročiai
- Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Paprasta vyšnių uogienė
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Slyvų - aronijų kompotas
- šparaginės pupelės - marinate
Figų džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Figos,
1 kilogramas -
Vanduo,
300 mililitrų -
Cukrus,
900 gramų -
Citrinos rūgštis,
2 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Figas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, 1 kg vaisių įpilti 0,15 L vandens ir virti 10—15 minučių. Paskui įpilti sirupo (900 g cukraus, 0,3 L vandens ir 2 g citrinos rūgšties vienam kg vaisių) ir virti dar 15 minučių. Palikti nusistoti 1 valandą, paskui baigti virti, sudėlioti į stiklainius, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...