4 | sluoksniuotos tešlos |
300 gramų | moliūgai |
300 gramų | vištienos filė |
1 pakelis | feta sūrio |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Raugintais kopūstais kimšta žąsis
- Kepti vištienos sparneliai
- Vištiena su skrebučiais
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Keri viščiukas
- Vištienos filė šašlykas
- Šventinis kalakutas
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Maltos vištienos kepsnys
- Aštri vištiena su bulvemis
- Aluje kepti vištų sparneliai
- Įdaryta velykinė antis
- Vištienos kepsniukai
- Bulvių košė su vištiena
- Viščiukas tabaka
- Kepta laukinė antis (ar žąsis)
- Orkaitėje kepta višta
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Kalakukas ant iešmelių
- Kepta antis su grybais
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sluoksniuota tešla,
4 -
Moliūgai,
300 gramų -
Vištienos filė,
300 gramų -
Feta sūris,
1 pakelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlą atšildyti.
Per tą laiką susipjaustyti nedideliais gabaliukais vištieną.
Pridėti druskos, pipirų, prieskonių ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps. Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.
Išsikepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
Fetos sūrį supjaustyti mažais gabaliukais.
Tešlą šiek tiek pakočioti.
Pakloti ant kepimo popieriaus. Per viduriuką išdėlioti vištienos ir moliūgo gabaliukus.
180 laipsnių temperatūroje kepti, kol kraštai apskrus. Likus kepti kelioms minutėms, apibarstyti fetos sūriu ir keliais rozmarino šiaudeliais. Skanaus.
Komentarai