
4 | sluoksniuotos tešlos |
300 gramų | moliūgai |
300 gramų | vištienos filė |
1 pakelis | feta sūrio |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su traškia plutele
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Įdarytos paprikos
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Keri viščiukas
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Traškios vištienos juostelės
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Vištiena meduje
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Vištienos apkepėlė
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sluoksniuota tešla,
4 -
Moliūgai,
300 gramų -
Vištienos filė,
300 gramų -
Feta sūris,
1 pakelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlą atšildyti.
Per tą laiką susipjaustyti nedideliais gabaliukais vištieną.
Pridėti druskos, pipirų, prieskonių ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps. Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.
Išsikepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
Fetos sūrį supjaustyti mažais gabaliukais.
Tešlą šiek tiek pakočioti.
Pakloti ant kepimo popieriaus. Per viduriuką išdėlioti vištienos ir moliūgo gabaliukus.
180 laipsnių temperatūroje kepti, kol kraštai apskrus. Likus kepti kelioms minutėms, apibarstyti fetos sūriu ir keliais rozmarino šiaudeliais. Skanaus.
Komentarai