šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | prieskoniai |
4 vienetai | paprika |
1 vienetas | kiaušiniai |
350 gramų | kiaulienos faršas |
150 gramų | ryžiai (virti) |
3 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | kečupas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos nugarinė su daržovėmis
- Orkaitėje keptas paršelis
- Guliašiukas
- Kotletai su kukurūzų kruopom
- Veršienos pjausniai
- Kepsnys "Vyro svajonė"
- Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
- Medžiotojų šašlykai
- Mėsos kepsnys su grybais
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Avienos kebabas
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Paprastasis guliašas
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Kepenys su mandarinais
- Sprandinės kepsnys grilyje
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Veršienos kumpis su obuoliais
- Aštroki šašlykai
- Kiaulienos karis
Faršu įdarytos paprikos
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Krapai
- Prieskoniai
-
Paprika,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiaulienos faršas,
350 gramų -
Ryžiai, virti,
150 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kečupas,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nupjauname paprikų drūtgalį, išimamame sėklas ir pertvaras. Paprikas išplauname, vidų pasūdome (tik nereikia persistengti). Svogūną ir česnaką nulupame ir susmulkiname. Morkas nuskutame, nuplauname ir vieną morką supjaustome rėžiukais, o kitas dvi sutarkuojame smulkiai. Į įkaitintą aliejų dedame faršą, šiek tiek apkepus faršui, sudedame smulkintus svogūnus, česnakus ir tarkuotas morkas. Viską pagardiname druska ir prieskoniais. Iš išvirusių ryžių, atvėsusio kepto faršo, kiaušinio padarome vientisą masę. Paprikas prikemšame paruoštu įdaru. Įdarytos paprikos sudedamos į puodą, kartu su supjaustytomis rėžiukais morkomis, viską užpilame sultiniu, įdedame 3 šaukštus kečupo ir 40 minučių troškiname.
Komentarai (49)
-
NesakysiuBL
2017-08-18 17:16
Geriausiai, susitaisai farsa su prieskoniais su viskuo tada idedi virtu ryziu sumaisai, palaikai. Isvalai paprikas prigrudi tuo farsu duri i dukofke ir kepi ! FSIO ! jokiu morku kepinimu ir kitu huiniu nereik
-
dovi
2015-02-24 14:37
Nesuprantu kur kecupa dead ir kur krapai ? Neissamiai ir nepilnai aprase uzmirso
-
juste
2014-07-16 16:43
morku nemekstu,farsa kepiau.tai neskanu buvo.
-
lika.
2014-07-03 13:27
kecupo nededu ir vandens nepilu,skyscio pakankamai buna nuo pomidoru,geriau juos nulupti
-
lika
2014-07-03 13:24
o as dar papjaustau pomidoru 3-4 ,dedu ant virsaus i troskintuva,gaunasi daug skaniau,nes priduoda rugsteles,ir valgau su bulvem arba bulviu kose,o ryziu visai nededu.
-
Darius
2013-12-10 17:23
prastas receptas, reikia dėti žalią faršą ir geriau būtu liesas jautienos faršas. morkas dejau formos dugne, uždengiau folija, truputi vandens. 40min 200C su vėjeliu, pasaka
-
justina
2013-10-31 09:46
ant 350 gr farso-150 gr ryziu yra gerokai per daug . ir tikrai kam kepti farsa ? patinka riebiau???
-
klausimelis
2013-10-20 11:47
kiek daug sultinio? kad apsemtu puse ar daugiau paprikos?
-
Vile
2012-05-02 12:19
Viskas labai gerai,tik nereikia perssistengti[siais laikais] Nereikia kiausinio,nereikia kepti farso.Viska darom kaip ir balandeliams.
-
dj roz
2012-04-15 17:52
;-) tikrai labai skaniai ir gardziai davosi , net pirsciukus aplaizysi