
Faršu įdarytos bulvės
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | bulvių |
300 gramų | faršas |
1 vienetas | svogūnai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves nulupti, nuplauti, perpjauti per pusę ir išskobti vidų.
2.
Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti. Jį sudėti į faršą, įberti druskos ir juodųjų pipirų ir gerai išmaišyti. Į bulvių geldeles, sudėti faršą.
3.
Tuomet geldeles sudėti į kepimo skardą, šauti į iki 180 įkaitintą orkaitę bei kepti kol gražiai apskrus, apie 30 - 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čili jautienos gaminimas
-
Strėvos suktinis
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Medžiotojų kepsniai
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Pievagrybių apkepas
-
Šveicariška veršiena
-
Vyne troškintas triušis
-
Įdaryta veršiena
-
Egzotiškas karbonadas
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Naminės dešrelės
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Kepenys su mandarinais
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Jautienos kepsnys
Faršu įdarytos bulvės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Faršas,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Juodieji pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti, nuplauti, perpjauti per pusę ir išskobti vidų.
Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti. Jį sudėti į faršą, įberti druskos ir juodųjų pipirų ir gerai išmaišyti. Į bulvių geldeles, sudėti faršą.
Tuomet geldeles sudėti į kepimo skardą, šauti į iki 180 įkaitintą orkaitę bei kepti kol gražiai apskrus, apie 30 - 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...