Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
AUTORIUS:
Migle
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Kvapnus ir sotus bei senelių kepinius primenantis vyniotinis. Greitai pagaminamas ir nereikalauja specialių produktų. Tinka sumuštiniams. Kvapnus ir sotus bei senelių kepinius primenantis vyniotinis. Greitai pagaminamas ir nereikalauja specialių produktų. Tinka sumuštiniams. Migle
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kiaulienos faršas
2 vienetai morka
1 vienetas svogūnas
1 vienetas kiaušinis
30 gramų fermentinio sūrio (puskietis)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druska
šiek tiek aliejaus (arba sviestas)
šiek tiek prieskoninės žolelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Faršą pagardinti prieskoniais, druska, pipirais, įmušti kiaušinį. Palikti valandai šaldytuve.
2.
Šiaudeliais supjaustyti sūrį. Morkas sutarkuoti burokine tarka, svogūną smulkiai supjaustyti. Daržoves apkepti keptuvėje su aliejumi, kol suminkštės.
3.
Faršą paskleisti ant maistinės plėvelės lygiu plonu sluoksniu. Apkeptas daržoves tolygiai paskleisti ant faršo. Sudėti sūrį.
Tada keliant plėvelę nuo krašto, atsargiai susukti vyniotinį. Suvynioti į foliją.
4.
Dėti į kepimo indą. Kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėje 40 - 50 min. Kad vyniotinis gražiai apskrustų, paskutines 10 min. kepti išvyniotą iš folijos. Iškepusį vyniotinį palikti trumpam išjungtoje orkaitėje. Supjaustyti riekelėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Faršo vyniotinis „Morkų juosta“

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Kvapnus ir sotus bei senelių kepinius primenantis vyniotinis. Greitai pagaminamas ir nereikalauja specialių produktų. Tinka sumuštiniams. Migle
Gaminimo eiga:
  1. Faršą pagardinti prieskoniais, druska, pipirais, įmušti kiaušinį. Palikti valandai šaldytuve.

  2. Šiaudeliais supjaustyti sūrį. Morkas sutarkuoti burokine tarka, svogūną smulkiai supjaustyti. Daržoves apkepti keptuvėje su aliejumi, kol suminkštės.

  3. Faršą paskleisti ant maistinės plėvelės lygiu plonu sluoksniu. Apkeptas daržoves tolygiai paskleisti ant faršo. Sudėti sūrį.
    Tada keliant plėvelę nuo krašto, atsargiai susukti vyniotinį. Suvynioti į foliją.

  4. Dėti į kepimo indą. Kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėje 40 - 50 min. Kad vyniotinis gražiai apskrustų, paskutines 10 min. kepti išvyniotą iš folijos. Iškepusį vyniotinį palikti trumpam išjungtoje orkaitėje. Supjaustyti riekelėmis.

Receptą atsiuntė Migle
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų