
Faršo vyniotinis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | pipirai |
1 pundelis | petražolės (šviežios, kapotos) |
1 saujelė | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais.
2.
Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.
3.
Faršą lygiu sluoksniu dėti ant folijos (sluoksnis apie pusės centimetro storio) ant faršo dėti žaluminų sluoksnį ir susukti. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolelių.
4.
Stipriai suvynioti į foliją ir kepti 200°C orkaitėje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir dar kepti apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Šašlykai iškylai
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Paprastasis guliašas
-
Kukuliai
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Kotletukai ant laužo
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Steikai
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Kiaulienos guliašas
-
Buritos (burritos)
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Pikantiška triušiena
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Sprandinės kepsnys
Faršo vyniotinis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Petražolės, šviežios, kapotos,
1 pundelis -
Krapai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais.
Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.
Faršą lygiu sluoksniu dėti ant folijos (sluoksnis apie pusės centimetro storio) ant faršo dėti žaluminų sluoksnį ir susukti. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolelių.
Stipriai suvynioti į foliją ir kepti 200°C orkaitėje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir dar kepti apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...