Iš;pjaustyti dalį kopūsto žiedynėlių, kad liktų tuščios erdvės. Žiedinį kopūstą apvirti pasūdytame vandenyje apie 8-10 minučių.
Maltą mėsą sumaišyti su smulkintu svogūnu, pipirais bei druska. Įspausti į majonezą česnaką, sumaišyti. Kalafiorui išvirus, prikišti faršo į jo tarpelius. Paruoštą žiedinį kopūstą aptepti majonezu su česnakais, pabarstyti džiūvėsėliais ir kepti įkaitintoje iki 180 C orkaitėje apie 30-40 minučių. Tuomet apibarstyti kopūstą tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 10 min pakepti, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus!

Farširuotas žiedinis kopūstas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žiediniai kopūstai |
400 gramų | mėsa (malta) |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos karis
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Kotletai lenkiškai
-
Paprikų laiveliai
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Karštas plovas
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Kiškio kepsnys
-
Kalakutienos maltiniai
-
Italijos kukuliai
-
Veršienos maltiniai
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Kiaulienos kotletai
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Kapota keri mėsa
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
Farširuotas žiedinis kopūstas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Mėsa, malta,
400 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
50 gramų -
Džiūvėsėliai, malti,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš;pjaustyti dalį kopūsto žiedynėlių, kad liktų tuščios erdvės. Žiedinį kopūstą apvirti pasūdytame vandenyje apie 8-10 minučių.
Maltą mėsą sumaišyti su smulkintu svogūnu, pipirais bei druska. Įspausti į majonezą česnaką, sumaišyti. Kalafiorui išvirus, prikišti faršo į jo tarpelius. Paruoštą žiedinį kopūstą aptepti majonezu su česnakais, pabarstyti džiūvėsėliais ir kepti įkaitintoje iki 180 C orkaitėje apie 30-40 minučių. Tuomet apibarstyti kopūstą tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 10 min pakepti, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...