Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | makaronai ((kaspinėliai)) |
200 gramų | konservuotų pomidorų (smulkinti) |
80 gramų | rausvieji svogūnai |
10 mililitrų | balzaminis actas |
8 gramai | laiškiniai česnakai |
4 vienetai | bazilikas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Išvirkite makaronus gausiai pasūdytame vandenyje. Atkreipkite dėmesį į virimo laiką, nurodytą ant pakuotės, rekomenduojame makaronus virti minute trumpiau negu nurodyta.
2.
Keptuvėje apkepinkite svogūnus, dėkite konservuotus pomidorus ir smulkintus laiškinius česnakus. Jei norite, galite naudoti ne konservuotus, o šviežius pomidorus.
3.
Išvirusius makaronus nusausinkite ir suberkite į keptuvę su padažu.
4.
Pabarstykite druska bei pipirais ir keletu lašų balzaminio acto.
5.
Jei mėgstate, papuoškite baziliko lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronai su faršu
- Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
- Sūrio ir makaronų apkepas
- Įdaryti makaronai
- Penne makaronai su mėsos padažu
- Spageti Carbonara
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Makaronai su krevetėmis ir vištiena
- Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
- Sotūs pietūs
- Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
- Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais
- Nuostabioji paelija
- Tagliatelle su krevetėmis
- Makaronų saulytė
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Pasta su grill baklažanais
- Varškės apkepas su ryžiais
- Ryžių kepsneliai
- Makaronų apkepas su pievagrybiais
Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai, (kaspinėliai),
400 gramų -
Konservuoti pomidorai, smulkinti,
200 gramų -
Rausvieji svogūnai,
80 gramų -
Balzaminis actas,
10 mililitrų -
Laiškiniai česnakai,
8 gramai -
Bazilikas,
4 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirkite makaronus gausiai pasūdytame vandenyje. Atkreipkite dėmesį į virimo laiką, nurodytą ant pakuotės, rekomenduojame makaronus virti minute trumpiau negu nurodyta.
Keptuvėje apkepinkite svogūnus, dėkite konservuotus pomidorus ir smulkintus laiškinius česnakus. Jei norite, galite naudoti ne konservuotus, o šviežius pomidorus.
Išvirusius makaronus nusausinkite ir suberkite į keptuvę su padažu.
Pabarstykite druska bei pipirais ir keletu lašų balzaminio acto.
Jei mėgstate, papuoškite baziliko lapeliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai