Iš vakaro užmerktus avinžirnius išverdame, sutriname kartu su česnaku, porais, dedame jogurto be priedų, įtarkuojame citrinos žievelės, įpjaustome petražolės ir įberiame kumino. (jis turi būti nuplikytas karštu vandeniu, kad suminkštėtų). Įberiame 2-3 š. miltų. Formuojame kotletukus ir kepame kokosų svieste. Patiekti į lėkštę kartu su vyšniniais pomidoriukais ir juos aplipinti cukruoto imbiero gabaliukais.
Skanaus.

Falafeliai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
250 gramų | avinžirnių |
1 skiltelė | česnakas |
100 gramų | poras (šaldyti) |
2 lapai | petražolės |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
2 valgomieji šaukštai | maltas kuminas |
100 gramų | jogurtas ( be priedų) |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos žievelė |
4 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | imbieras (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Špinatų apkepas
-
Lazanija su moliūgais
-
Kaliaropės su sviestu
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Brokolių apkepas
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Kukurūzų burbuolės
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Troškinys čenachinėse
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Burokėlių apkepas
-
Morkų maltiniai
-
Svogūnų pyragas
-
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
-
Mėsos apkepas
-
Rudeninis laivelis
-
Moliūgų kotletukai
Falafeliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avinžirniai,
250 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Poras, šaldyti,
100 gramų -
Petražolės,
2 lapai -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Maltas kuminas,
2 valgomieji šaukštai -
Jogurtas, be priedų,
100 gramų -
Citrinos žievelė,
1 arbatinis šaukštelis -
Pomidorai,
4 vienetai -
Imbieras, tarkuotas,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš vakaro užmerktus avinžirnius išverdame, sutriname kartu su česnaku, porais, dedame jogurto be priedų, įtarkuojame citrinos žievelės, įpjaustome petražolės ir įberiame kumino. (jis turi būti nuplikytas karštu vandeniu, kad suminkštėtų). Įberiame 2-3 š. miltų. Formuojame kotletukus ir kepame kokosų svieste. Patiekti į lėkštę kartu su vyšniniais pomidoriukais ir juos aplipinti cukruoto imbiero gabaliukais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...