Ežiukai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 stiklinė vanduo
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek druska
600 gramų kvietiniai miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų ir pasūdyto vandens užmaišykite kiek kietoką tešlą.
Atgriebkite gabalėlį tešlos, iškočiokite iš jos piršto storio volelius ir supjaustykite mažais gabalėliais. Tuomet kiekvieną gabalėlį spausdami braukite per tarkos antrąją pusę.
Pagamintus ežiukus dėkite į pasūdytą vandenį ir virkite 10 min.

Ežiukai

Komentarai: 20
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Iš miltų ir pasūdyto vandens užmaišykite kiek kietoką tešlą.
Atgriebkite gabalėlį tešlos, iškočiokite iš jos piršto storio volelius ir supjaustykite mažais gabalėliais. Tuomet kiekvieną gabalėlį spausdami braukite per tarkos antrąją pusę.
Pagamintus ežiukus dėkite į pasūdytą vandenį ir virkite 10 min.

Reklama:

Komentarai (20)


  • Vycka 2018-02-22 15:58

    Mmm kaip skanu


  • Virginija 2016-09-04 13:15

    Visgi kieti gavosi. Net miltų tiek nedėjau. Gal kiaušinio nereikia?...


  • Laura 2016-08-23 11:10

    Mes varskes dedam


  • melita 2015-12-28 15:33

    Žiauriai gerais pasisrkė


  • AUSTEJAAAA 2015-06-04 09:40

    puiku mano mama tokius dare ir as nezinojau recepto tai va radau ,ir padariau


  • nuomonė 2014-08-07 15:56

    geras senas receptas, tikrai studentiškas. Kas ką turi su tuo ir valgo... turi grietinės- puiku valgai su grietine, turi sviesto taip pat tinka, turi spirgučių- tai iš viso karališki pietūs :)


  • angelas 2014-01-25 17:37

    recepte pamirsot paminet kada kiausini ydet:)))


  • :D 2014-01-17 12:39

    mhmhm


  • E. 2014-01-17 12:38

    labai senej bevalgiou kaip norieciou db pasidaryt reiks pasidaryt snd einant gult


  • tu debilas 2013-11-14 19:08

    turbut su pana lovoje


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...