1 stiklinė | vanduo |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
600 gramų | kvietiniai miltai |
Atgriebkite gabalėlį tešlos, iškočiokite iš jos piršto storio volelius ir supjaustykite mažais gabalėliais. Tuomet kiekvieną gabalėlį spausdami braukite per tarkos antrąją pusę.
Pagamintus ežiukus dėkite į pasūdytą vandenį ir virkite 10 min.
Ežiukai
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Kvietiniai miltai,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš miltų ir pasūdyto vandens užmaišykite kiek kietoką tešlą.
Atgriebkite gabalėlį tešlos, iškočiokite iš jos piršto storio volelius ir supjaustykite mažais gabalėliais. Tuomet kiekvieną gabalėlį spausdami braukite per tarkos antrąją pusę.
Pagamintus ežiukus dėkite į pasūdytą vandenį ir virkite 10 min.
Komentarai (20)
-
Vycka
2018-02-22 15:58
Mmm kaip skanu
-
Virginija
2016-09-04 13:15
Visgi kieti gavosi. Net miltų tiek nedėjau. Gal kiaušinio nereikia?...
-
Laura
2016-08-23 11:10
Mes varskes dedam
-
melita
2015-12-28 15:33
Žiauriai gerais pasisrkė
-
AUSTEJAAAA
2015-06-04 09:40
puiku mano mama tokius dare ir as nezinojau recepto tai va radau ,ir padariau
-
nuomonė
2014-08-07 15:56
geras senas receptas, tikrai studentiškas. Kas ką turi su tuo ir valgo... turi grietinės- puiku valgai su grietine, turi sviesto taip pat tinka, turi spirgučių- tai iš viso karališki pietūs :)
-
angelas
2014-01-25 17:37
recepte pamirsot paminet kada kiausini ydet:)))
-
:D
2014-01-17 12:39
mhmhm
-
E.
2014-01-17 12:38
labai senej bevalgiou kaip norieciou db pasidaryt reiks pasidaryt snd einant gult
-
tu debilas
2013-11-14 19:08
turbut su pana lovoje