Evos šokoladiniai keksiukai
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
4 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | cukrus |
150 gramų | kvietiniai miltai |
150 gramų | juodojo šokolado |
150 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sviestą išlydyti su šokoladu. Kai sviestas pravės, sudėti cukrų ir labai kruopščiai išmaišyti. Sudėti išplaktus kiaušinius. Po truputį maišant berti miltus su kepimo milteliais ir maišyti, kad neatsirastų gumulėlių.
2.
Kepti 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių, bet reikia labai žiūrėti, nes gali būti iškepę jau per 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mascarponės keksiukai
- Zefyrai
- Pikantiški pyragėliai
- Miltinės spurgos
- Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
- Citrinų pudingas
- Riešutinis pyragas
- Sluoksniuotos tešlos rageliai
- Morkų pyragaičiai
- Aguoniniai pyragėliai
- Džiūvėsėlių spurgos meduje
- Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
- Šokoladiniai pyragaičiai su riešutais
- Daniški pyragėliai
- Pyragaičiai su obuoliais
- Krekeriai
- Spurgos kitaip
- Avietiniai keksiukai
- Evos šokoladiniai keksiukai
- Plikytos tešlos pyragaičiai
Evos šokoladiniai keksiukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Juodasis šokoladas,
150 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Evelina
Gaminimo eiga:
Sviestą išlydyti su šokoladu. Kai sviestas pravės, sudėti cukrų ir labai kruopščiai išmaišyti. Sudėti išplaktus kiaušinius. Po truputį maišant berti miltus su kepimo milteliais ir maišyti, kad neatsirastų gumulėlių.
Kepti 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių, bet reikia labai žiūrėti, nes gali būti iškepę jau per 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Jelena
2017-04-06 22:36
4 kiausiniai. Ir labai skaniai gavos seimyna patenkinta !!! Virsus gavosi toks apskrudes o vidus minkstas tirpsta burnoje patiko labai :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...