Everestas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 stiklinės | vanilinis cukrus | |
12 vienetų | kiaušiniai ((baltymai)) | |
šiek tiek | šokoladas ((viršui aplieti)) | |
Glajui: | ||
2 stiklinės | cukraus pudra | |
1 stiklinė | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų, po truputį beriant cukraus pudrą. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir specialiu švirkštu spausti baltymų masę. Kepti 100 - 110 °C temperatūros orkaitėje apie valandą laiko (morengai bus iškepę, kai baltymų masė taps sausa ir lengva). Kol kepa morengai suplakite citrinos sultis su cukraus pudra. Iš iškepusių morengų lipdykite kalniuką, naudojant cukraus ir citrinos sulčių "klijus". Leiskite sustingti. Tada viršų gražiai apliekite tirpintušokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ypatingasis keksas
- Draugystės pyragas su varške ir obuoliais
- Šokoladinis pyragas su biskvito širdelėmis
- Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
- Citrininis varškės pyragas su kakava
- Morkų pyragas
- Pyragaitis
- Sūrūs riestainiai
- Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
- Apverstas ananasinis pyragas
- Paprastas pyragas su persikais
- Tuno pyragas su majonezu
- Pyragas „Trys norai“
- Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
- Vaisinis pyragėlis
- Pyragas su varške Velykoms
- Šokoladinis keksas
- Obuolių pyragas
- Varškinis pyragas su obuoliais
- Vyniotnis su aguonomis
Everestas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vanilinis cukrus,
2 stiklinės -
Kiaušiniai, (baltymai),
12 vienetų - Šokoladas, (viršui aplieti)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukraus pudra,
2 stiklinės -
Citrinų sultys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų, po truputį beriant cukraus pudrą. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir specialiu švirkštu spausti baltymų masę. Kepti 100 - 110 °C temperatūros orkaitėje apie valandą laiko (morengai bus iškepę, kai baltymų masė taps sausa ir lengva). Kol kepa morengai suplakite citrinos sultis su cukraus pudra. Iš iškepusių morengų lipdykite kalniuką, naudojant cukraus ir citrinos sulčių "klijus". Leiskite sustingti. Tada viršų gražiai apliekite tirpintušokoladu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...