šiek tiek | vanilinis cukrus (įdarui) |
0.5 stiklinės | cukrus (įdarui) |
200 gramų | razinos (įdarui) |
0.5 stiklinės | cukrus (įdarui) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai, įdarui) |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
500 gramų | varškė (9 proc. riebumo, įdarui) |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai, įdarui) |
200 gramų | sviestas (arba margarinas) |
Paruoškite įdarą: varškę ištrinkite su cukrumi, suberkite vanilinį cukrų, razinas ir standžiai išplaktus kiaušinių baltymus.
Kepimo skardą ištepkite riebalais. Maždaug du trečdalius tešlos iškočiokite ir ja išklokite kepimo formos dugną. Ant tešlos sudėkite paruoštą varškės įdarą, ant kurio viršaus sutarkuokite arba sutrupinkite likusią tešlą.
Kepkite 20 – 25 minutes iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daniškas kalėdinis pyragas
- Skonio kelias su abrikosais
- Kalėdinis keksas
- Tiramisu
- Bananinis tortas-pyragas
- Obuolių pyragas su riešutais
- Saulėgrąža
- Trupiniuotis
- Prancūziškas pyragas
- Citrininis varškės pyragas
- Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
- Mielinės tešlos pyragas
- Sūrio pyragas
- Pascha
- Karamelinis pyragas
- Vyniotinis su moliūgų biskvitu ir grietininiu citrininiu kremu
- Žuvies pyragas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir bananais
- Mielinis vyniotinis su aguonomis
- Meduolis
Evelinos varškės pyragas
- Paruošimo laikas:
- Vanilinis cukrus, įdarui
-
Cukrus, įdarui,
0.5 stiklinės -
Razinos, įdarui,
200 gramų -
Cukrus, įdarui,
0.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai, baltymai, įdarui,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Varškė, 9 proc. riebumo, įdarui,
500 gramų -
Kiaušiniai, baltymai, įdarui,
2 vienetai -
Sviestas, arba margarinas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviestą arba margariną ištrinkite su cukrumi. Sudėkite lengvai išplaktus kiaušinių trynius, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite. Į gautą masę suberkite miltus ir vėl viską gerai išmaišykite.
Paruoškite įdarą: varškę ištrinkite su cukrumi, suberkite vanilinį cukrų, razinas ir standžiai išplaktus kiaušinių baltymus.
Kepimo skardą ištepkite riebalais. Maždaug du trečdalius tešlos iškočiokite ir ja išklokite kepimo formos dugną. Ant tešlos sudėkite paruoštą varškės įdarą, ant kurio viršaus sutarkuokite arba sutrupinkite likusią tešlą.
Kepkite 20 – 25 minutes iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!
Komentarai (32)
-
Diana
2016-05-13 16:54
neskiria aguonu nuo razinu....
-
Rima
2016-02-21 18:36
Labai geras receptas.Daznai kepu.
-
alisa stebuklu salyje
2014-10-23 10:51
Neskanus tas pyragas
-
Sandra
2014-01-15 14:23
Neaisku cia 2 kiaušiniai ar keturi nes du kartus rašo po 2 kiaušinius
-
erika
2013-10-13 20:32
as matau cia aguonas o ne razinas.
-
sandra
2011-11-01 19:07
Labai lbai skanus pyragas.Bendradarbems labai patiko. :super:
-
nesvarbu
2011-06-15 16:19
tai kad, šitas pyragas jau senai įdėtas į puslapį bernardinai.lt (2007-08-29) aš jau jį kepiau prieš kokius tris metus pirmą kartą :-D tikrai labai skanus, bet ne Evelinos sukurtas
-
TORTAS
2011-02-27 22:55
SKANUS,BET PERSALDUS. REIKTU MAZIAU CUKRAUS.REIKIA ILGIAU KEPTI IR DIDESNEJE TEMPERATUROJE.
-
Egle
2011-02-25 17:02
skanus :super:
-
SIMONA
2010-12-04 13:11
SKANU ACIU UZ RECEPTA SAVO SESEI PYRAGO KUREJAI EVELINAI