Erškėtrožių uogų likeris
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
2 litrai | erškėtis (erškėtrožė) (uogos) |
2.5 kilogramo | cukrus |
1 litras | spiritas |
2.5 litro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Nuvalytos uogos perpjaunamos pusiau ir, išėmus sėklas, užpilamos spiritu: laikomos saulėkaitoje 4-6 savaites. Skystis iškošiamas, sumaišomas su paruoštu sirupu (vanduo su cukrumi), jei reikia dar kartą iškošiamas ir supilstomas į butelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pieno ir likerio kokteilis
- Kakavinis likeris
- Kmynų likeris
- Kavos likeris
- Kokteilis „Šokis su Poema“ (pagal Robertą Janovskį)
- Kokteilis „Poemos suviliota“ (pagal Robertą Janovskį)
- Aviečių likeris
- Alkoholinis kokteilis "Rožinis šėlsmas"
- Naminis kiaušinių likeris
- Kondensuoto pieno likeris
- Juodųjų serbentų likeris
- Šokoladinis kokteilis
- Trynių likeris
- Brendžio kokteilis "Keistas jausmas"
- Naminis likeris
- Kosmopolitano kokteilio gaminimas
- Likerio kokteilis
- Alaus kokteilis su Cola
- Apelsinų likeris
- Degtinės ir likerio kokteilis
Erškėtrožių uogų likeris
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Erškėtis (erškėtrožė), uogos,
2 litrai -
Cukrus,
2.5 kilogramo -
Spiritas,
1 litras -
Vanduo,
2.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytos uogos perpjaunamos pusiau ir, išėmus sėklas, užpilamos spiritu: laikomos saulėkaitoje 4-6 savaites. Skystis iškošiamas, sumaišomas su paruoštu sirupu (vanduo su cukrumi), jei reikia dar kartą iškošiamas ir supilstomas į butelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...