Epoetito tortas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai kiaušiniai (Biskvitui)
230 gramų cukrus
230 gramų kvietiniai miltai
20 gramų kepimo milteliai
60 gramų aliejaus
1 vienetas vanilinis cukrus (pakeliuose)
700 gramų jogurtas (pertepimui)
450 mililitrų grietinėlės, 35%
30 gramų želatina
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Gaminimas:
Biskvitui: kiaušinius plakam su cukrum ir vaniliniu cukrum iki putų, pilam aliejų, plakam, dedam kepimo miltelius ir miltus, plakam. Kepam tortinėj padaliję į 4 dalis, kol gražiai pagels.
Pertepimui: grietinėlę išplakam iki putų, ištirpintą želatiną pilam į jogurtą, suplakam, o tada sumaišom su grietinėle.
Sutepimas: biskvitą pašlakstom sultimis, dedam jogurtinę masę ir jei norim marinuotų vaisių, ir taip visą tortuką.
Puošiam kaip širdis geidžia :) skanaus

Populiariausi receptai šią savaitę

Epoetito tortas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Gaminimas:
Biskvitui: kiaušinius plakam su cukrum ir vaniliniu cukrum iki putų, pilam aliejų, plakam, dedam kepimo miltelius ir miltus, plakam. Kepam tortinėj padaliję į 4 dalis, kol gražiai pagels.
Pertepimui: grietinėlę išplakam iki putų, ištirpintą želatiną pilam į jogurtą, suplakam, o tada sumaišom su grietinėle.
Sutepimas: biskvitą pašlakstom sultimis, dedam jogurtinę masę ir jei norim marinuotų vaisių, ir taip visą tortuką.
Puošiam kaip širdis geidžia :) skanaus

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų