Kiaušinį išplakame.
Svogūną smulkiai sukapojame ir pakepame svieste. Jautienos faršą sumaišome su atvėsusiais pakeptais svogūnais, viską pagardiname prieskoniais, druska, juodaisiais pipirais, bazilikais. Iš gautos masės suformuojame kukulaičius, juos pamirkome plaktame kiaušinyje ir apvoliojame miltuose, dedame į karštą aliejų ir verdame, kol gražiai apskrus.
Dzūkiški kukulaičiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
400 mililitrų | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai |
500 gramų | jautienos faršas |
25 gramai | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | bazilikas |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos paplotėlis
- Bulvytės su dešrelėmis
- Sibiro koldūnai
- Avienos šonkauliukai
- Troškinta triušiena
- Įdaryta veršiena
- Čili jautienos gaminimas
- Šašlykai su granatų sulčių padažu
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Troškinta jautiena su paprika
- Itališka veršienos filė
- Virtos veršelio kojos
- Karštas plovas
- Steikai
- Kepta aviena
- Skanus šašlykiukas
- Giminės kotletai ant laužo
- Faršu įdarytos bulvės
Dzūkiški kukulaičiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Aliejus,
400 mililitrų - Prieskoniai
-
Jautienos faršas,
500 gramų -
Sviestas,
25 gramai -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Bazilikas
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išplakame.
Svogūną smulkiai sukapojame ir pakepame svieste. Jautienos faršą sumaišome su atvėsusiais pakeptais svogūnais, viską pagardiname prieskoniais, druska, juodaisiais pipirais, bazilikais. Iš gautos masės suformuojame kukulaičius, juos pamirkome plaktame kiaušinyje ir apvoliojame miltuose, dedame į karštą aliejų ir verdame, kol gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Giedrė
2012-03-29 17:33
Skanu! Tik aš patobulinau receptą kiek - į faršą dedu kiaušinį ir maltų džiūvesėlių (šiek tiek) bei mažą skiltelę česnako. Apskrudusius kukulius dar kiek patroškinu garuose - kažkaip man ramiau, kad mėsa bus tikrai gerai apdorota, nes šitie kukuliukai ypač patiko vaikams ;-) .
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...