Kiaušinius su džiūvėsėliais suplakite.
Įkaitinkite aliejų. Kai aliejus bus karštas, šaukštui dėkite tešlą į jį ir apkepkite abi puses.
Išėmę padėkite ant popieriaus, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.
Medų su vandeniu pakaitinkite. Kai mišinys pradės virti, sudėkite į jį spurgas.
Virkite 5 minutes, tada sudėkite į negilų indą. Užpilkite sirupą ant spurgų ir pabarstykite cinamonu.
Džiūvėsėlių spurgos meduje
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus (kepimui) |
0.5 stiklinės | medus |
0.25 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kriaušių desertas
- "Apsnigtos avietės"
- Vafliai su graikiniais riešutais
- Prancūziškų skrebučių gaminimas
- Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
- Ridikėlių traškučiai
- Desertiniai varškėčiai per 15 min
- Imbieriniai blyneliai
- Varškės spurgos
- Karštas šokoladas
- Ryžių pudingas su braškėmis
- Kepti obuoliai su įdaru
- Ryžių desertas
- Šokoladiniai vafliukai
- Obuolių vyniotinis
- Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
- Keptų obuolių desertas su varške
- Mielinės spurgos
- Kepti įdaryti obuoliai
- Šokoladinis fondiu
Džiūvėsėlių spurgos meduje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Džiūvėsėliai, malti,
50 gramų - Alyvuogių aliejus, kepimui
-
Medus,
0.5 stiklinės -
Vanduo,
1/4 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius su džiūvėsėliais suplakite.
Įkaitinkite aliejų. Kai aliejus bus karštas, šaukštui dėkite tešlą į jį ir apkepkite abi puses.
Išėmę padėkite ant popieriaus, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.
Medų su vandeniu pakaitinkite. Kai mišinys pradės virti, sudėkite į jį spurgas.
Virkite 5 minutes, tada sudėkite į negilų indą. Užpilkite sirupą ant spurgų ir pabarstykite cinamonu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
saldainiai
2011-04-26 11:21
zdrw ka tju zjbs
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...