Džiūvėsėlių padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Džiūvėsėliai kepinami šaukšte sviesto, kol parusvėja, sudedamas likęs sviestas, įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Viskas atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
- Padažas keptai mėsai
- Varškės padažas
- Krienų užpilas
- Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
- Raudonasis padažas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Spanguolių ir obuolių padažas
- Pikantiškas padažas su majonezu
- Mango padažas
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Pomidorų padažas su grybais
- Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
- Aviečių padažas desertams
- Pomidorų padažas
- Tikra Guacamole
- Česnakų padažas keptai vištienai
- Brokolių padažas
- Salotų padažas
- Moliūgų kečupas
Džiūvėsėlių padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto - Citrinų sultys
- Citrinos, žievelė
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiūvėsėliai kepinami šaukšte sviesto, kol parusvėja, sudedamas likęs sviestas, įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Viskas atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...