
Džiūvėsėlių padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Džiūvėsėliai kepinami šaukšte sviesto, kol parusvėja, sudedamas likęs sviestas, įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Viskas atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Voveraičių padažas
-
Medaus padažas
-
Grybų padažas
-
Avokadų padažas su citrina
-
Sojų paštetas
-
Brokolių padažas
-
Olandiškas padažas
-
Krienų užpilas
-
Vanilinis padažas
-
Uogų padažas blynams
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Padažas keptai mėsai
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Pomidorų padažas
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Česnakinis pesto padažas
Džiūvėsėlių padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto - Citrinų sultys
- Citrinos, žievelė
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiūvėsėliai kepinami šaukšte sviesto, kol parusvėja, sudedamas likęs sviestas, įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Viskas atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...