Vaisius užpilti vandeniu ir palikti, kad išbrintų per naktį.
Po to vaisius su vandeniu kaitinti ant vidutinės/silpnos ugnies 25-30 min.
Įmaišyti cukrų.
Nukošti. Gerti galima ir šaltą, ir šiltą.
Džiovintų vaisių nuoviras
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
700 mililitrų | vanduo |
1 vienetas | vanilė (lazdelė) |
100 gramų | vaisiai (džiovinti, įvairūs) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Svogūninis gėris nuo peršalimo
- Braškių gaiva
- Karštas šokoladas
- Kakavos gėrimas
- Serbentų sultys su medumi
- Nealkoholinis „Glitveinas“
- Vaisinis glotnutis su mėtų arbata
- Paskanintas mineralinis vanduo
- Arbūzinis gėrimas
- Vasariškų sulčių asorti
- Kokosų gėrimas
- Kaukazinių slyvaičių ir mėtų gėrimas
- Šaltoji kmynų ir melisos arbata
- Agurkų ir vyšnių gėrimas
- Citrinų vanduo
- Moliūgų sultys
- Mėlynių gėrimas
- Pieno - braškų kokteilis
- Kmynų gėrimas
- Karštas šokoladas su romu
Džiovintų vaisių nuoviras
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
700 mililitrų -
Vanilė, lazdelė,
1 vienetas -
Vaisiai, džiovinti, įvairūs,
100 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vaisius užpilti vandeniu ir palikti, kad išbrintų per naktį.
Po to vaisius su vandeniu kaitinti ant vidutinės/silpnos ugnies 25-30 min.
Įmaišyti cukrų.
Nukošti. Gerti galima ir šaltą, ir šiltą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...